BAŞKAN HACISALİHOĞLU VEKİL TORUN’U MAKAMINDA AĞIRLADI! « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 05:35

BAŞKAN HACISALİHOĞLU VEKİL TORUN’U MAKAMINDA AĞIRLADI!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, dün makamında CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun’u ağırladı.

reklam
BAŞKAN HACISALİHOĞLU VEKİL TORUN’U MAKAMINDA AĞIRLADI!
Son Güncelleme :

14 Aralık 2022 - 14:33

167 views

BAŞKAN HACISALİHOĞLU VEKİL TORUN’U MAKAMINDA AĞIRLADI!Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, dün makamında CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun’u ağırladı.

Reklam

Gerçekleştirdiği proje ve planlarla adından sıkça söz ettiren Başkan Hacısalihoğlu, 9 Kasım’da Ordu Milletvekili Seyit Torun’u makamında ağırladı. Seçim çalışmaları ve yerel gündemdeki sorunların konuşulduğu ziyarette başkanlar siyasal, sosyal, ekonomik birçok konuya da değinerek isitşarede bulundu. Aylık çalışmaların masaya yatırıldığı ziyaretin ardından Başkan Hacısalihoğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:”Dün milletvekilimiz Seyit Torun’u il başkanlığımızda ağırladık. Bol bol istişarede bulunduk. Trabzon ilindeki sorun ve sıkıntılardan bahsettim, bilgilendirmede bulundum. Keza seçim çalışmalarımızla ilgili de birçok hususu aktardım. Aylık çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Vatandaşın sorunlarına ilişkin çözüm önerilerimizi sunduk. Bilgilendirici ve keyifli bir ziyaret etti. Nazik ziyaretleri için Vekilimiz Torun’a çok teşekkür ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum. Geliyor gelmekte olan, az kaldı.” dedi.

 

Reklam

 

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.