BAŞKAN ERYILMAZ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

23 Nisan 2024 - 20:55

BAŞKAN ERYILMAZ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

reklam
BAŞKAN ERYILMAZ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Son Güncelleme :

25 Nisan 2019 - 11:34

120 views

BAŞKAN ERYILMAZ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın öncülüğünde Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Deniz – Çevlik arasındaki yolda, yol yapım ve onarım çalışmalarına başlandı.

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Eryılmaz, havaların ısınması ile birlikte özellikle hafta sonları yaşanan trafik yoğunluğunu rahatlatmak ve gerek Samandağ’a gelen ziyaretçilerin gerekse Samandağlı vatandaşların daha rahat ve güvenli ulaşım sağlamaları için çalışmaların hızlandırılması yönünde talimat verdi.

24 Nisan 2019 Çarşamba günü gerçekleşen incelemelerde Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürü Suat Berber’de hazır bulunarak, Başkan Eryılmaz’a çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar neticesinde yollar daha modern bir görünüme kavuşacak.  (Haber Merkezi)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.