BAŞKAN BİLGİLİ: ‘’14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN’’ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 21:48

BAŞKAN BİLGİLİ: ‘’14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN’’

reklam
BAŞKAN BİLGİLİ: ‘’14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN’’
Son Güncelleme :

14 Mart 2018 - 8:30

133 views

BAŞKAN BİLGİLİ: ‘’14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN’’

14 Mart Tıp Bayramı ile ilgili AK Parti İskenderun İlçe Başkanı B.Bestami BİLGİLİ yazılı bir basın bülteni yayınladı.Basın bülteninde Başkan BİLGİLİ: ‘’Herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanmasının nitelikli bir toplumun en önemli şartı kabul edildiği günümüzde, vatandaşlarımıza kolay, erişilebilir ve etkili sağlık hizmeti sunabilmek için en büyük görev başta doktorlar olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına düşmektedir.

 

Gece gündüz demeden her yerde ve her koşulda görevlerini karşılıksız hizmet düşüncesiyle fedakârca yapan, insanı yaşatmayı ve insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı amaç edinen hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız, insanların kaliteli ve mutlu yaşam sürmelerini sağlayarak, toplumsal refahın artmasına önemli katkı sunarlar.

Sağlık hizmetlerinin halkımıza ulaşmasında büyük özveriyle görev yapan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim’’ dedi.

 

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.