BAŞKAN AŞKAR: MAĞDUR EDEBİYATI YAPMAYIN KASTEN BU HALE GETİRDİNİZ! « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 16:43

BAŞKAN AŞKAR: MAĞDUR EDEBİYATI YAPMAYIN KASTEN BU HALE GETİRDİNİZ!

Adil Türkiye Partisi (ATP) Genel Başkanı Michael James Aşkar, ülke gündemine ilişkin önemli değerlendirmede bulundu.

reklam
BAŞKAN AŞKAR: MAĞDUR EDEBİYATI YAPMAYIN KASTEN BU HALE GETİRDİNİZ!
Son Güncelleme :

24 Ağustos 2023 - 0:10

757 views

BAŞKAN AŞKAR: MAĞDUR EDEBİYATI YAPMAYIN KASTEN BU HALE GETİRDİNİZ!

Adil Türkiye Partisi (ATP) Genel Başkanı Michael James Aşkar, ülke gündemine ilişkin önemli değerlendirmede bulundu. İktidarın her zaman mağdur edebiyatı yaparak halkı manipüle etmeye çalıştığını belirten Başkan Aşkar:” İktidar ülkeyi batırmak için elinden geleni yapıyor” dedi.

Kurulduğu günden bu yana partisinde büyük oy artışı yaşanan ve gerçekleştirdiği konuşmalarla adından sıkça söz ettiren Başkan Aşkar bu defa da ülke gündemine ilişkin çok önemli değerlendirmede bulundu.

İktidar her seferinden mağdur edebiyatı yaptığını ifade eden Başkan Aşkar:” Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz gün yaptığı konuşmada , “Türkiye’yi faiz, kur, enflasyon cenderesinde tutmak isteyenlerin tuzaklarıyla boğuşarak bugünlere geldik” demiş. Kısacası yine olayı dış güçlere bağlayarak yine mağdur edebiyatı yapmış. Bu halkı aptal yerine koymaktan başka bir şey değil. Ülkenin başında olan sizlersiniz, her yetki sizde, peşkeş çektiğiniz her yer sizin. Dış güçler dediğiniz ülkelerden yüksek faizle milyarlarca dolar borç alıp hazineyi tarihin en büyük borç batağına sokan sizsiniz. Yandaşı zengin eden sizsiniz. Ülkeyi bu hale kasten getiren sizsiniz. Şimdi de çıkıp tüm bunların faturasını halka yükleyemezsiniz. Bizi bu hale getirenler dış güçler diyemezsiniz. Bu ülke 21 yıldır sizin elinizde. İnsaf, bu büyük bir gaflettir, büyük bir oyundur. Yurdum topraklarının, fabrikalarının satılması yetmedi, ülkenin neredeyse yarısı mülteci, istilacı doldu. Atamız Mustafa Kemal Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti toprakları için, bizler için canlarını veren, şehit olan ecdatlarımıza ihanettir bu yapılan.Bırakın dış güçleri Atatürk milliyetçileri geldiği zaman ilk hedef tam bağımsız güçlü Türkiye olacak ve halk refaha kavuşacaktır” dedi.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.