BARO BAŞKANI AVUKAT EKREM DÖNMEZ: ULU ÖNDERİMİZ ATATÜRK’ÜN EVRENSEL DEĞERLERİ BİRÇOK MAZLUM ÜLKEYE IŞIK OLMUŞTUR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 09:38

BARO BAŞKANI AVUKAT EKREM DÖNMEZ: ULU ÖNDERİMİZ ATATÜRK’ÜN EVRENSEL DEĞERLERİ BİRÇOK MAZLUM ÜLKEYE IŞIK OLMUŞTUR

reklam
BARO BAŞKANI AVUKAT EKREM DÖNMEZ: ULU ÖNDERİMİZ ATATÜRK’ÜN EVRENSEL DEĞERLERİ BİRÇOK MAZLUM ÜLKEYE IŞIK OLMUŞTUR
Son Güncelleme :

10 Kasım 2017 - 8:22

188 views

     BARO BAŞKANI AVUKAT EKREM DÖNMEZ: ULU ÖNDERİMİZ ATATÜRK’ÜN EVRENSEL DEĞERLERİ BİRÇOK MAZLUM ÜLKEYE IŞIK OLMUŞTUR

      Hatay Barosu Başkanı Av. Ekrem Dönmez 10 Kasım Atatürk’ ü anma ve Atatürk haftası nedeniyle bir basın açıklaması yayınladı.

Hatay Barosu Başkanı Av. Ekrem Dönmez yayınladığı basın açıklamasında:  ‘’Yurdumuzu, dünyanın en mamur ve en medenî memleketleri seviyesine çıkarmak; Milletimizi, en geniş, refah, vasıta ve kaynaklarına sahip kılmak; Millî kültürümüzü, muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarmak idealiyle ve bunun için de zaman ölçüsünü geçmiş asırların gevşetici zihniyetine göre değil, asrımızın sürat ve hareket mefhumuna göre düşünülmesi gerektiği gerçeği ile geçen zamana nispetle daha çok çalışacak, daha az zamanda daha büyük işler başaracak bir nesil ülküsüyle varlığını bizlere armağan eden Büyük Atatürk’ün bugün aramızdan ayrılışının 79. yıldönümünü  yâd ediyoruz.

Yüce Atatürk; millî sınırlarımız içinde, millî birlik duygusuyla kenetlenmiş, uygar bir toplum oluşturmak, hür ve bağımsız Türkiye idealiyle yeni Türkiye’yi modernleştirmek, çağdaş medeniyetler seviyesine yükseltmek, milletler arasında kardeşçe bir insanlık hayatı meydana getirmek için sabırla çalışmıştır.

Ulu Önderimiz Atatürk’ün evrensel değerleri birçok mazlum ülkeye ışık olmuştur.

Ata’mızın hedefleri paralelinde, Türkiye Cumhuriyeti’nin çağdaş bir hukuk sistemiyle, hukukun üstünlüğünü ilke edinerek ve benimseyerek, sonsuza dek varlığını sürdürmesi için her çabayı göstereceğiz.

Hatay Barosu olarak; Büyük Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyet’in kazanımlarına sahip çıkacak; O’nun açtığı yolda ve gösterdiği hedefte ilerlemeye devam edecek; Ülkemizde demokrasi ve özgürlükleri yükseltecek ve aziz hatıralarını yaşatmaya devam edeceğiz.

Büyük Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 79. ölüm yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Saygılarımızla’’ dedi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.