Bakan Süleyman Soylu Hatay’da « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Mayıs 2024 - 05:02

Bakan Süleyman Soylu Hatay’da

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir takım incelemelerde bulunmak üzere Hatay’ı ziyaret etti.

reklam
Bakan Süleyman Soylu Hatay’da
Son Güncelleme :

06 Şubat 2022 - 12:08

213 views

Bakan Süleyman Soylu Hatay’da

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir takım incelemelerde bulunmak üzere Hatay’ı ziyaret etti.


Bakan Soylu’ya ziyaretinde, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Yunus Sezer, TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu ve ilçe belediye başkanları karşıladı.


Reyhanı’da Başkan Hacıoğlu tarafından karşılanan Bakan Soylu, ilçe belediyesini ziyaretinin ardından Reyhanlı Eğitim Köyü’nü ziyaret etti.


İDLİB’DE BİRİKET EVLERDEKİ ÇOCUKLARLA SOHBET ETTİ


Hatay Hava Limanı’nda Hatay Valisi Rahmi Doğan, milletvekilleri Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi ve beraberlerindeki heyet tarafından karşılanan Bakan Soylu, incelemelerine İdlip’ten başladı.

İdlip’te briket evlerde kalan Suriyelileri ziyaret eden Bakan Soylu, Suriyeli çocuklarla sohbet etti.

Hatay valisi Rahmi Doğan’dan İdlip’te yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Soylu daha sonra Hatay’ın Reyhanlı ilçesine geçti.
ÇOCUKLARA KİTAP OKUDU


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, burada Suriyeli savaş mağduru çocuklara eğitim ve barınma hizmeti verilen Reyhanlı Eğitim Köyü’nü ziyaret etti.

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfınca kurulan merkez girişinde çocuklar tarafından karşılanan Soylu, hatıra defterini imzaladı, çocuklarla fotoğraf çektirdi. Çocukların yaptığı resim ve el sanatları ürünlerini inceleyen Soylu, çocuklarla basketbol oynadı, çeşitli hediyeler verdi.

REKLAM

Buradaki kütüphaneyi ziyaret eden Soylu, çocuklara bir süre kitap okudu. Soylu, vakıf yetkililerinden köyle ilgili bilgi aldı.

REKLAM

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.