BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NE EN İYİ SUNUM ÖDÜLÜ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 03:44

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NE EN İYİ SUNUM ÖDÜLÜ

reklam
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NE EN İYİ SUNUM ÖDÜLÜ
Son Güncelleme :

13 Nisan 2018 - 10:32

4.833 views

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NE EN İYİ SUNUM ÖDÜLÜ

Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor Mersin Fuarı’nda  ‘Hidrodinamik: suyun yolculuğu’ temalı projeleriyle Bahçeşehir Koleji FLL Junior (First Lego League) “Antioch” takımı en iyi sunum ödülünü almaya hak kazandı.

Kodlama ve robotik becerilerinin sosyal sorumluluk için kullanıldığı turnuvaya Bahçeşehir Koleji 6 öğrencisi ile katıldı. 4 .sınıf öğrencileri olan Esad Emre Rifaioğlu, Ömer Eymen Damlar, Duru Çeliktaş, Ece Kahraman, Suen Karakaya ve Eymen Dönmez’den oluşan Antioch takımı öğretmenleri Ömer Tartıcı önderliğinde FLL Junior  kapsamında dünyayı ilgilendiren su sorununa dikkat çekip, projelerini geliştirdiler. Temel amacı ‘suyu korumak’ olan öğrenciler, takım oluşturma aşamasından turnuvaya kadar olan süreçte edindikleri deneyimler ile hem kendilerini geliştirme hem de çevrelerindeki insanları bilinçlendirme fırsatı buldular.

 

 

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.