AYLİN BALE MİNİKLERİ YAPTIKLARI DANSLAR İLE GÖZ DOLDURDU « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 20:59

AYLİN BALE MİNİKLERİ YAPTIKLARI DANSLAR İLE GÖZ DOLDURDU

reklam
AYLİN BALE MİNİKLERİ YAPTIKLARI DANSLAR İLE GÖZ DOLDURDU
Son Güncelleme :

07 Temmuz 2017 - 9:59

270 views

      Aylin Bale Dans Müzik ve Spor Merkezi, geleneksel hale getirdiği sene sonu etkinliğini coşkulu bir atmosferde gerçekleştirdi. Merkezin 11. gösterisi geçtiğimiz hafta sonunda Kültür Merkezinde gerçekleştirilirken, minikler maharetleriyle göz doldurdu, kendilerini izleyen ailelerinden bol bol alkış aldı.
Aylin Bale Dans Müzik ve Spor Merkezi işletme sahibi Aylin Horuz, etkinlikte yaptığı konuşmada, katılımlarından dolayı tüm velilere teşekkürlerini sundu ve “Sanat insanlık tarihinin her döneminde var olan bir olgudur. Yaratıcılığın ya da hayal gücünün ifadesidir. Atatürk’ün söylediği gibi ‘sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir’. Yıllar önce bu düşünce ile çıktım yola. Bale bir sanattır. Hem de sanatların en estetiği. Biliyorsunuz estetik güzel duygu demektir. Güzellik duygusuyla uyum sağlar bale… Balerin bu uyumu müzik eşliğindeki dansıyla en güzel biçimde yakalayan sanatçıdır.
Onların bu güzel dansını izlerken büyülenir insan. İstedik ki bugün bu büyünün bir parçası siz olun. Sanatı destekleyen tüm velilerime ve öğrencilerine sonsuz teşekkürler” dedi. (Haber Merkezi)

       

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.