Avula Butik Otel basına tanıtıldı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

1 Mayıs 2024 - 22:32

Avula Butik Otel basına tanıtıldı

Antakya’da turizm sektörüne yatırım yaparak istihdam sağlayan Hataylı İş İnsanı Hikmet Hatunoğlu basın mensuplarını Konak Avula Butik Otel’de ağırladı.

reklam
Avula Butik Otel basına tanıtıldı
Son Güncelleme :

11 Kasım 2022 - 13:55

387 views

Avula Butik Otel basına tanıtıldı

Antakya’da turizm sektörüne yatırım yaparak istihdam sağlayan Hataylı İş İnsanı Hikmet Hatunoğlu basın mensuplarını Konak Avula Butik Otel’de ağırladı.

İş İnsanı Hikmet Hatunoğlu tarafından Konak Avula Butik Otel’de gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğine HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, AGC Başkanı Ahmet Abdullahoğlu, CHP Hatay İl eski Başkanı Av. Servet Mullaoğlu, CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, CHP Defne İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız ile Antakya’da görev yapan gazeteciler katılım gösterdi.

HATUNOĞLU: OTELİ ANTAKYA TURİZMİNE KAZANDIRDIK

Konak Avula Butik Otel’de gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğinde bir konuşma yapan İş İnsanı Hikmet Hatunoğlu, “Antakya’nın kanayan yarası olan turizm sektörünü canlandırmak ve turizm sektörünün ihtiyaçlarının karşılanması konusunda turizm sektörüne yatırım yapmayı, memleketimize istihdam sağlamayı kendimize bir görev olarak gördük.

Butik otelimiz 1890 yılında yapılmış ve ilk günkü dokusunu bozmadan aynı şekilde Antakya’nın turizmine kazandırdık.

Pandemi sürecinin olduğu dönemlerde restorasyonunu başlattığımız ve 3 yıl sürede tamamladığımız Konak Avula Butik Otel’i müşterilerimizin hizmetine sunduk. İnşallah bundan sonraki süreçlerde yerli ve yabancı turistlerimizin ihtiyacı olan konaklama ihtiyacının karşılanması için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz.

Hizmete sunduğumuz tarihi özelliği olan Konak Avula Butik Otel’de 5 yıldız konforunu aratmayacak özellikler mevuttur. Davetimize icabet eden HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ,AGC Başkanı Ahmet Abdullahoğlu ile birlikte tüm basın mensuplarına, CHP Hatay İl eski Başkanı Av. Servet Mullaoğlu, CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu ve Defne İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız’a teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Antakya’da turizm dalında bilinen uzman bir ekiple işe koyulduklarını söyleyen Hatunoğlu, otelin kısa bir süre içinde kendi alanında yıldızlaşacağına inandığını söyledi.

Muhteşem odaları, dillere destan avlusu ve göz kamaştıran mimarisi ile görenleri adeta büyüleyen Konak Avula Otel uzman personel kadrosu, zengin menüleri ve uygun fiyatlarıyla Yeni Camii, Dış Kapı, Yeni Cami Sk. No:13, 31000 Antakya/Hatay adresinde hizmetlerini sürdürüyor.

Reklam

Reklam

 

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.