ATSO ve HESOB’tan Altınözü çıkarması « Hatay Yeni Haber Gazetesi

3 Mayıs 2024 - 19:27

ATSO ve HESOB’tan Altınözü çıkarması

reklam
ATSO ve HESOB’tan Altınözü çıkarması
Son Güncelleme :

22 Kasım 2021 - 12:01

283 views

ATSO ve HESOB’tan Altınözü çıkarması
Altınözü’ne gelen ATSO Başkanı Çinçin ve HESOB Bakanı Teksöz, esnaf ve esnaf temsilcileriyle buluştu. Esnafın sorunlarını dinleyen heyet,esnafın çalışmaları hakkında da bilgi aldı.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çincin, Hatay Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı (HESOB) Abdulkadir Teksöz ve beraberindeki heyet Altınözü ilçesinde esnaf ve esnaf temsilcileriyle buluştu. Çinçin ve Teksöz, ilk olarak Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü’yü makamında ziyaret etti. Kaymakam Gümrükçü’ye yeni görevinde başarılan dileyen ATSO ve HESOB heyeti daha sonra Altınözü temasları kapsamında Altınözü Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nasrettin Ramazanoğlu, Altınözü Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bülent Çekiç’i, Altınözü Halkbank Şube Müdürü Müdürü Oğuzhan Tan’ı ziyaret ettiler.


ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI ÜRETİCİLERİYLE GÖRÜŞTÜLER
ATSO Başkanı Hikmet Çincin, ATSO Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Yağız ve oda üyeleriyle birlikte Sarıtaş Zeytinyağı şirketi sahibi Ahmet Sarı’yı, Köşkeroğlu Beko Bayii işletimcileri Cabbur, Ayhan, Nihat ve Metin Köşkeroğlu’nu, Balıkçıoğulları Zeytinyağı sahibi Yusuf Balıkçıoğlu’nu, Şifanur Zeytinyağları sahibi Yılmaz Dönmez’i ve Kocaoğlu Zeytinyağları sahibi Sadık Kocaoğlu’nu işyerlerinde ziyaret ettiler. Kendilerini ağırlayan üyelerine teşekkür eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, gerçekleşen ziyaretlerde esnafın sorunlarını dinlendiklerini ve çalışmaları hakkında bilgi aldıklarını söyledi. (Haber: Sabahattin Atasoy
Yerel Havadis Gazetesi)

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.