ATSO nakliyecilerin sorunlarını masaya yatırdı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Mayıs 2024 - 05:58

ATSO nakliyecilerin sorunlarını masaya yatırdı

Hataylı nakliyecilerin sorunlarını tartışmak üzere tüm taraflar, ATSO ev sahipliğinde Hatay’da bir araya geldi. 

reklam
ATSO nakliyecilerin sorunlarını masaya yatırdı
Son Güncelleme :

06 Ocak 2022 - 16:32

182 views

Hataylı nakliyecilerin sorunlarını tartışmak üzere tüm taraflar, ATSO ev sahipliğinde Hatay’da bir araya geldi.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Erol Bilecik Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürü Murat Baştor, Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdür Yardımcısı Haydar Ufuk Kale, Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Daire Başkanı Hasan Boz, Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Daire Başkanı Kerim Cicioğlu,

Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Daire Başkanı Cemalettin Doğmuş, Zafer Kögmen, Ulaştırma Haberleşme Uzmanı Murat Mustafa Süklün, Çözümleyici ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden TOBB Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Delibaş,

TOBB Taşıma ve Lojistik Daire Başkanı Aslı Çalık , Uluslararası Geçiş belgesi Müdür Vekili Can Özkaymak, Tır Ata Karnesi Müdürü E. Yaşar Çakmak, Turan Susam Uzman Yardımcısı ve nakliyeci esnafları katılım sağladı.

ÇİNÇİN: ÖNEMLİ BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİK

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada; “İlimizin en önemli sektörlerinden biri olan Uluslararası ve yurtiçi eşya taşımacılık sektörünün sorunlarını masaya yatırıldığı önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı.

Nakliye sektöründe faaliyet gösteren Üyelerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirdiğimiz toplantıda alınan kararların ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

reklam

reklam

reklam

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN