Atakaş Hatayspor Trabzon’a yenildi « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 21:51

Atakaş Hatayspor Trabzon’a yenildi

Atakaş Hatayspor, açık ara farkla lider durumda olan Trabzonspor’a konuk olduğu maçtan 2-0 mağlup ayrıldı. Trabzonspor’un gollerini Djaniny ve Cornelius kaydetti.

reklam
Atakaş Hatayspor Trabzon’a yenildi
Son Güncelleme :

18 Aralık 2021 - 18:38

206 views

Atakaş Hatayspor Trabzon’a yenildi

Spor Toto Süper Lig’de 17. hafta mücadelesinde Medical Park Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Trabzonspor Hatayspor’u 2-0 mağlup etti.

 

 

 

 

 

Bordo – mavililere galibiyeti getiren golleri 24. dakikada Djaniny ve 38. dakikada Andreas Cornelius kaydetti. Bu sonucun ardından Trabzonspor, 13. galibiyetini aldı ve 42 puanla liderliğini sürdürdü. Son 4 maçta 3. mağlubiyetini alan Hatayspor ise 29 puanda kaldı. Trabzonspor, gelecek hafta Altay deplasmanına gidecek. Atakaş Hatayspor ise İttifak Holding Konyaspor’u ağırlayacak.

 

 

 

 

TRABZONSPOR’DA TEK DEĞİŞİKLİK
Trabzonspor, geçen haftanın ilk 11’ine göre tek oyuncu değişikliği ile sahaya çıktı. Teknik direktör Abdullah Avcı, geçen hafta 2-1 mağlup oldukları Fraport TAV Antalyaspor maçında sakatlanan Nwakaeme’nin yokluğunda Denswil’i ilk 11’de oynatarak zorunlu olarak tek değişiklik yaptı. Oyun kurgusunda da değişikliğe giden Avcı, savunmanın sağında Peres’e, solunda Denswil’e görev verirken Dorukhan Toköz’ü de orta alanda oynattı. Hücum hattının solunda ise Bakasetas forma giydi. Bordo-mavili takımda sakatlığı bulunan Nwakaeme ve Hüseyin Türkmen’in yanı sıra hastalanan Yusuf Sarı da maç kadrosunda yer almadı. Son antrenmanda takımla çalışmalara başlayan Abdülkadir Ömür, yedek kulübesinde yer alırken, Djaniny ise 11’de sahaya çıktı.

 

 

 

 

TRABZONSPOR’UN BASKISI GOLÜ GETİRDİ
Trabzonspor, mücadelenin ilk yarısına oldukça baskılı başladı ve topa daha çok sahip olan taraf oldu. Bu baskıyla birlikte 24. dakikada gelişen atakta Djaniny ceza sahasının içerisinde sol çaprazda topla buluştu. İçeriye kat eden 30 yaşındaki futbolcu, uzak köşeye yaptığı vuruşla topu ağlara göndererek Trabzonspor’u 1-0 öne geçirdi.

 

 

 

 

DENSWIL ASİSTLEDİ, CORNELIUS BİTİRDİ
Trabzonspor, golden sonra da hücumlarını kesmedi. Bordo – mavililer, 38. dakikada gelişen atakta Denswil’in sol kanattan içeriye çevirdiği topta Cornelius’un vuruşuyla durumu 2-0’a getirdi. Bu mağlubiyetle Hatayspor 29 puanda kaldı. Atakaş Hatayspor, önümüzdeki hafta kendi sahasında Konyaspor’u ağrlayacak.

 

 

 

 

TARAFTARDAN YOĞUN İLGİ
Trabzonspor taraftarı, maça yoğun ilgi gösterdi. Bordo-mavili taraftarlar, karşılaşmanın biletlerinin tamamına yakınını tüketti.

reklam

Medical Park Stadı’nın tribünlerinde küçük boşluk gözlenirken taraftarlar, maç öncesi tezahüratlarla takımlarına destek verdi.

Haber: Levent AŞKAR

REKLAM

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.