Aşkar: “Herkes terörist ‘ise! Terörist olmayan kim kaldı? “ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

15 Mayıs 2024 - 23:21

Aşkar: “Herkes terörist ‘ise! Terörist olmayan kim kaldı? “

DSP Muğla İl Başkanı Michael Eser Aşkar, ülkeyi yönetenlerin son olarak kebapçılara terörist yakıştırması yapmasını kınayan bir açıklama yayınladı.

reklam
Aşkar: “Herkes terörist ‘ise! Terörist olmayan kim kaldı? “
Son Güncelleme :

21 Ekim 2021 - 14:17

135 views

Aşkar: “Herkes terörist ‘ise! Terörist olmayan kim kaldı? “

DSP Muğla İl Başkanı Michael Eser Aşkar, ülkeyi yönetenlerin son olarak kebapçılara terörist yakıştırması yapmasını kınayan bir açıklama yayınladı.

reklam

Başkan Aşkar açıklamasında, “Ülkenin hakimi, savcısı, doktoru, öğretmeni, milletvekili, çiftçisi, işçisi, gazetecisi derken sıra kebapçıya ve öğrencilere geldi. Son 1 yılda kaç kez terörist ilan edildi gençler, hatırlamıyorum. Boğaziçi Üniversitesi’nde yapılan rektör atamasına karşı demokratik eylem yapan gençler, terörist ilan edildi. Tabii hocaları da. Ardından ‘yurt’ talebiyle sokağa çıkan, eylem yapan, sosyal medyada seslerini duyuran üniversiteliler terörist ilan edildi. Dün başkanlık seçiminde ‘çay’lı kampanya yapan liseliler ‘Cumhurbaşkanı’na hakaret’ suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. Onlar da bir nevi terörist ilan edildi. Derken iktidarın terörist suçlaması furyasına Cumhur İttifakı’ndan MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli de katıldı.  “Teröre yardım ve yataklık yapan bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır” dedi.

NERDEN TUTARSANIZ, TUTUN TUTARSIZLIK DEĞİL Mİ?

Memlekette bir tek – iktidardakiler – kaldı, terörist ilan edilmeyen. Farklı düşünen herkes terörist. İktidarın, beceremediği her şey muhalefetin suçu olduğu söylendiği gibi. Daha geçtiğimiz günlerde TBMM eski Başkanı tarafından dillendirilen Anayasa’nın ilk 4 maddesinin değiştirilmesi önerisi bile muhalefete yıkıldı. Hani ne yapmak istiyorlar biliyoruz da oyuna gelmiyoruz. Gelmeyeceğiz. Biz hep birlikte kardeşçe Özgürce terörist ilan edilmeden yaşamak istiyoruz, O Parti, bu Parti O.. Din bu Din Mezhep ayrımı Dil,Irk  Demeden . Güzelim memleketi insanlığı yok etmeden. Nazım Hikmet’in dediği gibi; “Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine”. Geçenlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener TBMM Grup Toplantısı’nda kürsüye bir kebapçı çıkardı. Bu kebapçı Oradakilere bakın nasıl cevap verdi. Kebapçılık yapan bir esnaf olan Sayın İbrahim Çetinkaya Terörist ilan edenlere. Bizler kebap satan, pide satan, çorba satan insanlarız, bizden külhanbeyi de olmaz, bizden terörist de olmaz. Biz soframızı Hz. Halil İbrahim bereketi ile misafirsiz oturmayan neslin temsilcileriyiz. Buyursunlar, soframızda kebap yesinler bölüşelim ama bölücü olmayalım. Bizler her zaman etnik köken, dil, din, ırk gözetmedik, gelenlere saygıda kusur etmedik. Kapılarımız herkese açık. Bizler, Her zaman bu ülkeye vergisini hakkıyla ödeyen vatandaşlar olarak bu zorluklardan en fazla etkilenenler olduk. Binlerce küçük kiralar olması gereken yerleri büyük rakamlara verdiler ona bile karşı çıkmadık. Boynumuz kıldan ince dedik, bize terörist, bölücü yakıştırmasını kabul etmiyoruz. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, bu ülkenin zanaatkarlara, sanatçılara ihtiyacı vardır. Biz de bu ülkenin emrinde olacağız her zaman ve olmaya devam edeceğiz. Bunun üstüne bir şey söylemeye gerek yok. Bizler Demokratik Sol Partililer olarak Din, Dil, Irk, Mezhep ayrımı yapmadan Memleketimizde Kardeşçe Özgürce Yaşayabilmek için Her zaman Kıymetli Halkımızın Yanındayız ve Her zaman Olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.