‘AŞK’ YOĞUN İSTEK ÜZERİNE YENİDEN PERDE DİYECEK « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:57

reklam

‘AŞK’ YOĞUN İSTEK ÜZERİNE YENİDEN PERDE DİYECEK

‘AŞK’ YOĞUN İSTEK ÜZERİNE YENİDEN PERDE DİYECEK
Son Güncelleme :

17 Ocak 2018 - 13:35

176 views

‘AŞK’ YOĞUN İSTEK ÜZERİNE YENİDEN PERDE DİYECEK

Hatay’ın başarılı tiyatro yüzlerinden Ali Gezgin ve İlkay Yunusoğlu’nun geçtiğimiz günlerde sahneye taşıdığı ‘Aşk’ adlı iki perdelik komedi oyunu yoğun istek üzerine yeniden sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kadın erkek ilişkisinin başlangıcından gittiği yere kadarki sürecini konu alan komedi oyun, tanışmadan telefon konuşmalarına, evlenmelerinden balayına kadar mutluluk ve hüznü mizahi bir dille ele alarak izleyenlere unutulmayacak bir akşam yaşatacak.

KAHKAHA TUFANININ EKSİK OLMAYACAĞI OYUN 20 OCAK’TA MECLİS KÜLTÜR MERKEZİ’NDE

Kahkaha tufanının eksik olmayacağı ve izleyenlerin oyunun bir bölümünde mutlaka kendilerini bulacağı iki perdelik komedi oyunu, 20 Ocak Cumartesi günü saat 19.30’da Hatay Meclis Kültür Merkezi’nde Hatay halkının beğenisine sunulacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.