ARSUZ’DA HEYELAN NEDENİYLE ARIZALANAN HAT YENİLENDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 14:28

ARSUZ’DA HEYELAN NEDENİYLE ARIZALANAN HAT YENİLENDİ

reklam
ARSUZ’DA HEYELAN NEDENİYLE ARIZALANAN HAT YENİLENDİ
Son Güncelleme :

02 Mayıs 2019 - 12:59

174 views

ARSUZ’DA HEYELAN NEDENİYLE ARIZALANAN HAT YENİLENDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), yüksek kesimlerde oluşan heyelan ve sel nedeniyle içme suyu hatlarında oluşan sıkıntıları gidermeye devam ediyor.

Olumsuz hava koşullarının dağlık bölgelerde bulunan su gözlerinden mahallelere iletilmesi sırada kullanılan boruların tahrip olmasına neden olduğunu bildiren Genel Müdürlük,  Arsuz ilçesine bağlı birçok mahallede aşırı yağış nedeniyle heyelan meydana geldiğini ve dağlık kesimlerde zarar gören içme suyu hatlarının zor şartlar altında ekipler tarafından yenilendiğini açıkladı.

Arsuz ilçesine bağlı Konacık Mahallesi’nde yapılan çalışma hakkında bilgi veren İdare, dağdan gelen isale hattının parçalanması ile oluşan su sorununu gidermek amacıyla 110’luk borular ile 250 metrelik yeni içme suyu hattının yenilendiğini ve mahalle sakinlerinin rahata kavuştuğunu aktardı. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.