Arslan, Yayman ve Yavuz Gaziler Günü’nün 100. yılında vefa örneği sergiledi « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Mayıs 2024 - 19:16

Arslan, Yayman ve Yavuz Gaziler Günü’nün 100. yılında vefa örneği sergiledi

Kırıkhan Kaymakamı Mahmuthan Arslan, Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Yayman ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Gaziler gününün 100. Yılında Ahde Vefa Örneği sergiledi.

reklam
Arslan, Yayman ve Yavuz Gaziler Günü’nün 100. yılında vefa örneği sergiledi
Son Güncelleme :

19 Eylül 2021 - 23:51

166 views

Arslan, Yayman ve Yavuz Gaziler Günü’nün 100. yılında vefa örneği sergiledi

Kırıkhan Kaymakamı Mahmuthan Arslan, Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Yayman ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Gaziler gününün 100. Yılında Ahde Vefa Örneği sergiledi.

  1. Yıl Programı ilk olarak Cumhuriyet Meydanında ki Atatürk anıtına Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığının anıta çelenk sunumu ve saygı duruşunun yapılıp İstiklal Marş’ının okunması ile başladı. Burada günün anlam ve önemine binaen Muharip Gaziler Dernek Başkanı Mehmet Yalçın Konuşma yaptı.

Çelenk sunum programının ardından protokol üyeleri ve Gaziler Başkan YAVUZ’U makamında ziyaret etti.

Ziyaretin ardından, Kaymakam Arslan, Milletvekili Yayman ve Başkan Yavuz, Kırıkhan’lı Gazilerimiz Mehmet Hanifi Çeler ve Mehmet Tahra’yı ziyaret etti.

Gaziler gününün 100. Yıl programı Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı tarafından ortaklaşa olarak Gaziler onuruna verilen yemek programı düzenlendi.

Programda yapılan ortak açıklamada; “ Vatanımız için canlarını, kanlarını hiçe sayan Şehitlerimizi ve Gazilerimizi şükran ve minnetle anıyoruz. Şehitlerimize Allah’tan (c.c.) Rahmet diliyoruz. Ruhları Şad, mekânları Cennet olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün gazilerimize bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz. Bu Vatan ve aziz Milletimiz sizlere her daim minnettar kalacaktır. Ayrıca Devlet olarak geçmişte olduğu gibi bugünde bugünden sonrada ilelebet her daim sizlerin yanında olacaktır.” Denildi.

Yapılan açıklamanın ardından100. Yıl programları sona erdi.

reklam

Gaziler gününün 100. Yıl programlarına Kaymakam Mahmuthan Arslan, Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Yayman ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un yanı sıra Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Ahmet Erol Yiğitalp, İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, Emniyet Müdürü Gediz Esen, Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kenan Özmen, Şehit ve Gaziler Dernek Başkanı Bestami Antepli, Muharip Gaziler Dernek Başkanı Mehmet Yalçın ve Ak Parti ilçe teşkilatı katıldı.

reklam

GİZLİLİK İLKELERİ
www.hatayyenihaber.com’un tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları www.hatayyenihaber.com’a aittir. www.hatayyenihaber.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar www.hatayyenihaber.com’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.
www.hatayyenihaber.com’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. www.hatayyenihaber.com’da hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir
PRİVACY POLİCY
We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the www.hatayyenihaber.com. However, sometimes the www.hatayyenihaber.com uses third parties to process your information. www.hatayyenihaber. comrequires these third parties to comply strictly with its instructions and the www.hatayyenihaber.com requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the www.hatayyenihaber.comwe sometimes receive personal information about you. For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the www.hatayyenihaber.com and its services. When you use www.hatayyenihaber.com online services, we use cookies and collect IP addresses. You can find out more about this in the www.hatayyenihaber.com cookies section of our full Privacy Policy.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.