Antakya Köprübaşı tasarım yarışması sonuçlandı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 05:24

Antakya Köprübaşı tasarım yarışması sonuçlandı

16 Temmuz 2021 tarihinde ilan edilen Antakya Köprübaşı Kent Meydanı ve Yakın Çevresi Kentsel Tasarım Yarışması 31 Ekim 2021 tarihinde sonuçlandı.

reklam
Antakya Köprübaşı tasarım yarışması sonuçlandı
Son Güncelleme :

02 Kasım 2021 - 12:00

209 views

Antakya Köprübaşı tasarım yarışması sonuçlandı

16 Temmuz 2021 tarihinde ilan edilen Antakya Köprübaşı Kent Meydanı ve Yakın Çevresi Kentsel Tasarım Yarışması 31 Ekim 2021 tarihinde sonuçlandı.

reklam

Belirlenen alanda, alanın taşıdığı çok yönlü ve çok katmanlı potansiyellerin değerlendirilmesi ile toplumsal, fiziksel ve görsel olarak kent merkezindeki doğal ve kültürel yaşam çevreleri ile bütünleşen, yaşayan ve yaşam kalitesi yüksek bir kentsel açık alan kazanmak amacıyla düzenlenen Antakya Köprübaşı Kent Meydanı ve Yakın Çevresi Kentsel Tasarım Yarışması ile yere özgü, kentin birikimi ve belleği ile birlikte günümüz planlama ve tasarım yaklaşımlarına da ışık tutabilecek, sürdürülebilir, işlevsel ve yenilikçi çözümleri öne çıkaran yaklaşımlar ile geliştirilmiş projelerin ortaya koyulması hedeflendi. Yarışma sürecinde raportörlüğe toplam 58 adet proje teslim edildi. Jüri, 28 Ekim 2021 tarihinde toplanarak teslim edilen 58 projeyi değerlendirmeye aldı ve ödül almaya değer görülen projeler 31 Ekim 2021 tarihinde açıklandı.
1.Ödül- 38476
Ervin Garip-Mimar
S. Banu Garip- Mimar
A. Ahu Akgün- Şehir Plancı
Kamer Özaydan-Peyzaj Mimarı
2.Ödül- 16209
Bahadır Kantarcı-Mimar
Ece Avcı- Mimar
Yasemin Çetinkaya- Şehir Plancı
Ece Kaya-Peyzaj Mimarı
3.Ödül- 72961
Özlem Atak Doğan-Mimar
Umut Doğan- Şehir Plancısı
Yusuf Doğan- Peyzaj Mimarı
Sema Serim- Mimar
1.Mansiyon- 62580
Sacit Arda Karaatlı-Mimar
Lebriz Atan Karaatlı- Mimar
Merve Yavuz- Peyzaj Mimarı
Cihan Şehla- Şehir Plancısı

reklam

GİZLİLİK İLKELERİ
www.hatayyenihaber.com’un tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları www.hatayyenihaber.com’a aittir. www.hatayyenihaber.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar www.hatayyenihaber.com’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.
www.hatayyenihaber.com’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. www.hatayyenihaber.com’da hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir
PRİVACY POLİCY
We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the www.hatayyenihaber.com. However, sometimes the www.hatayyenihaber.com uses third parties to process your information. www.hatayyenihaber. comrequires these third parties to comply strictly with its instructions and the www.hatayyenihaber.com requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the www.hatayyenihaber.comwe sometimes receive personal information about you. For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the www.hatayyenihaber.com and its services. When you use www.hatayyenihaber.com online services, we use cookies and collect IP addresses. You can find out more about this in the www.hatayyenihaber.com cookies section of our full Privacy Policy.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.