ANLAMLI PROJEDE FİNAL « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 05:13

reklam

ANLAMLI PROJEDE FİNAL

Son dönemlerde adını sıkça bir çok projede duyduğumuz Antakya Gazi Ortaokulu ERASMUS + kapsamında 2017 den bu yana ortağı olduğu CULTURAL TREASURE CHESTS (KÜLTÜREL HAZİNE SANDIKLARI) projesinin finalini TÜRKİYE, İTALYA, ROMANYA ve Bulgaristan’dan gelen proje ortaklarıyla beraber geçtiğimiz günlerde, Antakya Palladium AVM de bu dört ülkenin kültürünü yansıtan bir sergiyle gerçekleştirdi.

ANLAMLI PROJEDE FİNAL
Son Güncelleme :

01 Ekim 2019 - 10:25

313 views

Son dönemlerde adını sıkça bir çok projede duyduğumuz Antakya Gazi Ortaokulu ERASMUS +  kapsamında 2017 den bu yana ortağı olduğu CULTURAL TREASURE CHESTS  (KÜLTÜREL HAZİNE SANDIKLARI) projesinin finalini TÜRKİYE, İTALYA, ROMANYA ve Bulgaristan’dan gelen proje ortaklarıyla beraber geçtiğimiz günlerde, Antakya Palladium AVM de bu dört ülkenin kültürünü yansıtan bir sergiyle gerçekleştirdi. Projede Türkiye’yi ve Hatay’ı Antakya Gazi Ortaokulu ve Anayazı İlkokulu temsil etti.

Proje Öğretmen ve öğrenci hareketlilikleri olmak üzere iki aşama da gerçekleşti. Toplamda 7 hareketlilik yapılan projede 2 defa İTALYA, 1 defa ROMANYA, 1 defa BULGARİSTAN ve 3 defada Türkiye’de Hatay ilinde buluşuldu. Proje ile ilgili açıklama yapan Antakya Gazi Ortaokulu Müdürü Hasan VURAL :’’Bu buluşmalar sayesinde Öğrencilerimizin Yabancı Dil Kullanımı ve gelişimi, teknolojiyi aktif bir şekilde kullanmaları, Skype Toplantıları sayesinde iletişim becerilerinin ve etkileşimin arttırılması, Mektup arkadaşlıklarının oluşturulması ve farklı kültürlerin birbiriyle etkileşimi sağlanmıştır’’ dedi.

Antakya Gazi Ortaokulu Müdürü Hasan VURAL “Projede amaç kültürler arası diyalog olmasının yanında Türk Kültürünün özelde Hatay Kültürel yapısının zenginliğini başta bu ülkeler olmak üzere tüm Avrupa Birliği ülkelerine taşımaktı. Ve amacımıza eriştiğimizi düşünüyorum” dedi.

Antakya Gazi Ortaokulu Müdürü Hasan VURAL “Karşılıklı Öğretmen ve öğrenciler arasında dostluk ve kültür köprüsünün oluşmasında, eğitim kalitesinin ve öğrencilerimizin ufuklarının genişlemesi, geleceğimizin şekillenmesi adına bu projede emeği geçen tüm idareci, öğretmen, veli, öğrencilerimize, okulumuz personellerinin hepsine ve özelliklerde Projemizin böylesine güzel final sevgisiyle sonuçlandırmamızda bize ev sahipliği yapan PALLADİUM AVM yönetimine  çok teşekkür ediyorum. Bu güzel ailenin bir mensubu olmaktan gurur ve onur duyuyorum. Ayrıca “Eğitim Öğretim adına bir tuğla koyabildiysek ne mutlu bizlere” dedi. (Haber Merkezi)

Tesettür
Tesettür Giyim

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.