ANA MUAYENE BACALARINDA YENİLEME SÜRÜYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 20:44

ANA MUAYENE BACALARINDA YENİLEME SÜRÜYOR

reklam
ANA MUAYENE BACALARINDA YENİLEME SÜRÜYOR
Son Güncelleme :

17 Nisan 2019 - 14:06

152 views

ANA MUAYENE BACALARINDA YENİLEME SÜRÜYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Kanalizasyon Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından altyapının rahatlaması amacıyla çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti.

Hatay’ın 15 ilçesinde en ücra noktalara kadar hizmet atağını sürdüren Genel Müdürlük, vatandaşların talep ve istekleri doğrultusunda çalışmaların sürdüğünü ayrıca altyapı eksikliklerinin giderilmesi adına projelerin geliştirildiğini açıkladı.

Kırıkhan ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi’nde yapılan çalışmalar kapsamında bilgi veren idare, işlevini yitirerek tehlike oluşturan muayene ile parsel bacalarında yenileme yapıldığını ayrıca yeni yapılan yerleşim alanlarının kanal bağlantılarının yapıldığını aktardı.(Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.