Altınözü’nde gündem tarımda reform « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 10:44

Altınözü’nde gündem tarımda reform

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reform Genel Müdürlüğü’nden gelen heyeti ağırlayan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçede yapılan çalışmalara hakkında bilgi alışverişinde bulundu

reklam
Altınözü’nde gündem tarımda reform
Son Güncelleme :

28 Temmuz 2021 - 21:44

229 views
Altınözü’nde gündem tarımda reform
Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reform Genel Müdürlüğü’nden gelen heyeti ağırlayan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçede yapılan çalışmalara hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
reklam
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reform Genel Müdürlüğünden gelen Uzman Burcu Çetinkor ve Uzman Mahmut Kantekin’i ağırladı.
Gerçekleşen görüşmede Altınözü’nde önemli yatırımlar yaptıklarını ve bunların meyvesini toplamaya başladıklarını ifade eden Başkan Sarı, ilçenin tarım alanında da çok önemli bir konumda olduğunu belirterek yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında Çetinkor ve Kantekin’le görüş alışverişinde bulundu. Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Zeytin ve Zeytinyağı Festivalleri ile ilçe tarımının en önemli ürünü olan zeytini ulusal ve uluslararası bir marka haline getirmek istediklerine vurgu yapan Başkan Sarı, ilçeye kazandırılacak olan Enek Tarıma Dayalı İhtisas Sanayi Bölgesi’yle ilgi de misafirlerine bilgi verdi.
GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK
Çetinkor ve Kantekin’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reform Genel Müdürlüğünden gelen Uzman Burcu Çetinkor ve Uzman Mahmut Kantekin’i misafir ettik, İlçemizde yaptığımız ve yapacağımız projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim” sözlerini kullandı. Haber: Sabahattin Atasoy
reklam
reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.