ALTINÖZÜ’NDE ESKİ ATIK SU HATLARI YENİLENİYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 11:44

ALTINÖZÜ’NDE ESKİ ATIK SU HATLARI YENİLENİYOR

reklam
ALTINÖZÜ’NDE ESKİ ATIK SU HATLARI YENİLENİYOR
Son Güncelleme :

13 Mayıs 2019 - 11:39

126 views

ALTINÖZÜ’NDE ESKİ ATIK SU HATLARI YENİLENİYOR

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), “Temiz ve Sağlıklı Yaşam” ilkesiyle eski olan atık su hatlarının yenilenmesi için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

 

Atık suların sağlıklı şekilde toplanması ve kanalizasyon ihtiyacını karşılanması adına çalışmalarını sürdüren Genel Müdürlük, Altınözü ilçesine bağlı Yolağzı Mahallesi’ne 300’lük koruge borularla 120 metre döşenen kanal hattı ile işlevini yitirmiş atık su hattının yenilendiğini belirtti.

 

Sağlıklı yaşama katkı sağlandığını ve çevre kirliliğinin önüne geçildiğine dikkat çeken HATSU, mahallelerdeki atıksuların modern yöntemler ile toplanması ve çevreye zarar vermeyecek hale getirilmesi adına atıksu hattı döşeme çalışmalarının kent genelinde sürdüğünü vurguladı.  (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.