Altıneller Vestel’den bayram kampanyası « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 18:32

Altıneller Vestel’den bayram kampanyası

Altıneller Vestel yaklaşan Kurban Bayramı öncesi derin dondurucularda yaptığı kampanya ile vatandaşların yüzünü güldürdü.

reklam
Altıneller Vestel’den bayram kampanyası
Son Güncelleme :

07 Temmuz 2021 - 21:01

663 views

Altıneller Vestel’den bayram kampanyası
Altıneller Vestel yaklaşan Kurban Bayramı öncesi derin dondurucularda yaptığı kampanya ile vatandaşların yüzünü güldürdü.


Kurban Bayramı öncesi en çok satılan ürünler arasında yer alan derin dondurucu konusunda muhteşem bir kampanyaya imza atan Altıneller Vestel’in kampanyası 20 Temmuz 2021 tarihine kadar devam edecek.Bölgemizde faaliyet gösteren 14 Altıneller Vestel şubesinde geçerli olan uygun fiyatlı kampanya’nın tüm derin dondurucu modellerini kapsadığı belirtildi.
Kurban Bayramı öncesi Altıneller Vestel farkı ile muhteşem bir kampanya yaptıklarını ifade eden Altıneller Vestel Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf İlyas Yılmazoğlu, “ Vestel’in tüm modellerinde olduğu gibi Son teknoloji sisteminin kullanıldığı ve Enerji tüketimi saatte 0.772 kWh olduğu Derin Dondurucularımız da bir süredir yapmakta olduğumuz kampanyamız gördüğü ilgi ile ne denli başarılı olduğunu gözler önüne sermiştir.7 yıl ücretsiz garanti. Yedi yıl ücretsiz garanti olan Derin Dondurucularımız değiştirilebilir kapı açılış yönü ve kokuları karıştırmayan özel soğutma sistemi ile son dönemde en çok tercih edilen ürünler arasında zirvede yer almaktadır. Aynı zamanda uygun fiyatları ile satışa sunduğumuz Derin Dondurucu modellerimiz için uygun ödeme imkanlarımızda bulunmaktadır. Kurban Bayramında en çok ihtiyaç duyulan ürünlerin başında yer alan Derin Dondurucu kampanyamızın 20 Temmuz 2021 tarihine kadar devam ettiğini yineleyerek Dayanıklı Tüketim mallarında Vestel teknolojisinden vazgeçemeyen herkesi mağazalarımıza bekliyoruz ”dedi.

reklam

ALTINELLER VESTEL’İN TÜM MAĞAZALARINDA GEÇERLİ
Covid-19 salgını tedbirleri sonrası uygulanan yeni normalleşme takvimi ile hızlanan düğün sezonu öncesi evlenecek çiftleri de unutmayan Altıneller Vestel, 4’lü çeyiz setinde uyguladığı net 2000 TL indirim kampanyası ile yeni evlenen çiftlerin de uğrak noktası olmaya başardı. Yeni evlenecek çiftler için kaçırılmayacak bir kampanya düzenlediklerini söyleyen Altıneller Vestel Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf İlyas Yılmazoğlu, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve televizyondan oluşan 4’lü setin 2000 TL indirim ile çok cazip bir fiyata geldiğinin altını çizerek yeni ev kuracak çiftlere ekonomik anlamda ciddi bir katkı sağlayan bu kampanyanın Altıneller Vestel’in tüm mağazalarında geçerli olduğunu ifade etti.

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.