Alanya’da oryantiring yarışları sona erdi « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 18:45

Alanya’da oryantiring yarışları sona erdi

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TARAFINDAN ALANYA’NIN EV SAHİPLİĞİ İLE DÜZENLENEN TÜRKİYE O-DAYS, TÜRKİYE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI 3. KADEME VE U14 2. KADEME YARIŞLARI SONA ERDİ.

reklam
Alanya’da oryantiring yarışları sona erdi
Son Güncelleme :

28 Ocak 2024 - 17:24

75 views

(İHA) Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliği ile düzenlenen Türkiye O-Days, Türkiye Oryantiring Şampiyonası 3. Kademe ve U14 2. Kademe Yarışları sona erdi.

Dört gün boyunca 45 kategoride bin 720 sporcu birbirinden zorlu parkurlarda kıyasıya mücadele etti. 25 Ocak Perşembe günü Cebelireis’te orta mesafe, 26 Ocak Cuma günü Alanya Çarşı Merkez sürat yarışı, 27 Ocak Cumartesi Gedevet Parkorman Alanı’nda orta mesafe yarışı yapıldı. Bugün Alanya Çarşı Merkez’de yapılan sürat yarışının ardından İskele Şelale Meydanı’nda ödül töreni gerçekleştirildi.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu; katkı ve desteklerinden dolayı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ve Gençlik Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı’ya plaket verdi. Derece yapan sporculara madalyalarını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu, ALKÜ Spor Bilimleri Dekanı Hamdi Alper Güngörmüş, Alanya Gençlik Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Toksöz ve Türkiye Oryantiring Federasyonu yetkilileri verdi.

Başkan Yücel, emeği geçen herkese teşekkür etti

Ödül töreninde konuşma yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Şehrimizde eğitimde, sağlıkta, sanatta, kültürde ve özellikle de sporda son gelişmeleri hep birlikte görüyoruz. 100’ün üzerinde ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yapıyoruz. Buradan herkesi mutlu ederek göndermeye çalışıyoruz. İnşallah tüm sporcularımız ve hocalarımızda mutlu olmuşlardır. Bu yılda onun mükâfatı olarak Alanya’mız; 45 ülkeden 5 bin kentin katıldığı bir organizasyonda “2024 Akdeniz Spor Başkenti” seçildi. Ne kadar gurur duysak azdır. Bugüne kadar emek veren herkese teşekkür ediyorum. Ödül alan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Gelecek yıllar da tekrar birlikte olmak dileğiyle” dedi.

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.