AKBEZ MAHALLESİ’NE YENİ İÇME SUYU HATTI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

3 Mayıs 2024 - 09:35

AKBEZ MAHALLESİ’NE YENİ İÇME SUYU HATTI

reklam
AKBEZ MAHALLESİ’NE YENİ İÇME SUYU HATTI
Son Güncelleme :

21 Mayıs 2019 - 11:09

180 views

AKBEZ MAHALLESİ’NE YENİ İÇME SUYU HATTI

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), içme suyu ihtiyacı bulunan bölgelerden gelen talepleri değerlendirerek hizmetlerini sürdürüyor.

Yaşam kaynağımız olan içme suyunun tasarrufu ve korunması adına kurulduğu günden bu yana önemli projelere imza atan Genel Müdürlük, Hatay’da yaşayan vatandaşların sağlıklı ve sürdürülebilir bir içme suyu sağlama adına projelerine devam ediyor.

Hatay’ın bütün ilçelerinde olduğu gibi Hassa ilçesinde ihtiyaçlar doğrultusunda yeni içme suyu hattı döşeme çalışmalarının yapıldığını aktaran İdare, Akbez Mahallesi sakinleri tarafından yapılan başvurular sonucu 63’lük borular ile 400 metre yeni içme suyu hattının döşenerek sorunun giderildiğini belirtti.(Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.