AK PARTİ HATAY MİLLETVEKİLİ ADEM YEŞİLDAL VE ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL KİMYECİ MUHTARLARLA BULUŞTU « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 01:49

AK PARTİ HATAY MİLLETVEKİLİ ADEM YEŞİLDAL VE ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL KİMYECİ MUHTARLARLA BULUŞTU

reklam
AK PARTİ HATAY MİLLETVEKİLİ ADEM YEŞİLDAL VE ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL KİMYECİ MUHTARLARLA BULUŞTU
Son Güncelleme :

12 Temmuz 2017 - 2:29

218 views

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal ile Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Kuruyer Mahalle Muhtarı Kenan Karadeniz ev sahipliğinde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Ziyarete AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Ramazan Alpaslan, Kuruyer Mahalle Muhtarı Kenan Karadeniz, mahalle muhtarları ve Kuruyer Mahalle sakinleri katıldı.

Karşılıklı hoş sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette mahalle muhtarları Milletvekili Yeşildal ve Başkan Kimyeci’ye mahalleleri hakkındaki taleplerini ilettiler, yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyetleri dile getirerek teşekkür ettiler.

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal ile Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, ziyaretin sonunda misafirler ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

 

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.