AK PARTİ ALTINÖZÜ İLÇE BAŞKANLIĞINDA DELEGELER YUSUF BULANIK DEDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 12:43

AK PARTİ ALTINÖZÜ İLÇE BAŞKANLIĞINDA DELEGELER YUSUF BULANIK DEDİ

reklam
AK PARTİ ALTINÖZÜ İLÇE BAŞKANLIĞINDA DELEGELER YUSUF BULANIK DEDİ
Son Güncelleme :

01 Ekim 2017 - 16:22

241 views

     AK PARTİ ALTINÖZÜ İLÇE BAŞKANLIĞINDA DELEGELER YUSUF BULANIK DEDİ

Ak Parti 6. Olağan Genel Kurulu Altınözü İlçe Başkanlığı seçimi geçtiğimiz haftasonunda Altınözü ilçesine bağlı Tepehan Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirildi. Ak Parti Genel Merkezi’nin adayı Yusuf Bulanık seçimde kullanılan 267 oyun 263’ünü alarak Ak Parti Altınözü İlçe Başkanı seçildi.
6. Olağan genel kurulu toplantısına Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden sorumlu genel başkan yardımcısı Harun Karacan, Ak Parti Hatay İl Koordinatörü Sıtkı Güvenç, Ak Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Fevzi Şanverdi, Orhan Karasayar, Hacı Bayram Türkoğlu, Ak Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, Ak Parti Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Sabahat Özgürsoy Çelik, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, İskenderun, Reyhanlı, Kumlu, Yayladağı, Hassa, Kumlu, Belen belediye başkanları, Ak Parti ilçe başkanları, Milliyetçi Hareket Partisi Altınözü İlçe Başkanı Adem Türk, Altınözülü muhtarlar, delegeler, İlçe Başkanlığı Adayları Yusuf Bulanık ve Raci Cihanoğlu ile çok sayıda partili katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda daha sonra divan seçimi yapıldı.

ZÜMRE: PARTİMİZİN HİZMETİNDE OLACAĞIM
Kongrenin açılış konuşmasını mevcut Başkan Tahir Zümre yaptı. Zümre konuşmasında; “3 dönemdir ilçe başkanlığı görevini en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Parti tüzüğü gereği görevi bir başka arkadaşımıza bırakıyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonra da partimiz için çalışmaya devam edeceğim. Kongremiz ilçemize ve partimize ve ülkemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN SARI: ALTINÖZÜ İÇİN DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ
Altınözü Belediyesi Başkanı Rıfat Sarı da Tahir Zümre’nin ardından kısa bir konuşma yaptı. Başkan Sarı konuşmasında ilçede yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmalardan bahsederek, “Şimdiye kadar ilçemiz için çalıştık. Yıllardır beklenen hizmetleri vatandaşımıza ulaştırdık. Bundan sonra da Altınözü için durmadan çalışacağız. Mevcut ilçe başkanımız Tahir Zümre’ye çalışmaları için teşekkür ediyorum. Biz ilçemiz için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Kongremize katılan herkese hoşgeldiniz diyor, teşekkür ediyorum” dedi.

ATIÇ: DAVA ARKADAŞIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM
Ak Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç da yaptığı konuşmada, “Ben il gençlik kolları başkanı olduğum dönemde Tahir Zümre başkanımız Altınözü ilçe başkanıydı. Ben İl başkanı olduğum dönemde de bu yolda beraber yürüdüğümüz kıymetli bir başkanımız olarak her zaman yanımızda yer aldı. Kendisi bu yolda 3 dönemdir ilçe başkanlığı görevini yürüttü. Şimdi de görevi devretme zamanıdır. Kendisine görev süresi boyunca gösterdiği üstün gayretlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonra da aynı kutsal dava için aynı güç ve azimle çalışmaya devam edeceğimizi belirtiyorum. Yeni seçilecek başkanımızı da şimdiden tebrik ediyorum” ifadelerine değindi.

ŞANVERDİ: ALTINÖZÜ KENDİNE YAKIŞANI YAPACAKTIR
Ak Parti Hatay Milletvekili ve MKYK Üyesi Fevzi Şanverdi, yaptığı konuşmada; “Bu anlamlı günde herkesi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Altınözü bugüne kadar kendine yakışanı yaptı. Bundan sonra da gerekeni en iyi şekilde yapıp Ak Parti’ye desteğini sürdürecektir. Altınözümüz yapılan hizmetlerle daha güzel yarınlara ulaşacaktır. Yollarımızın yapımı devam ediyor, Zeytin OSB’nin ardından Hayvancılık OSB’yi de Altınözü’ne kazandıracağız. Altınözülü vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layıktır. İlçe başkanımız şimdiye kadar Altınözü için güzel işler yaptı. Bundan sonra seçilecek başkanımız da inanıyorum ki güzel hizmetlerini sürdürecektir. Kongrenin Altınözümüze ve Hatay’ımıza hayırlı olmasını diliyor hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum “ dedi.

KARACAN TAHİR ZÜMRE’Yİ ALKIŞLATTI
Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden sorumlu genel başkan yardımcısı Harun Karacan kongrede bir konuşma yaptı. Karacan konuşmasında şunları söyledi, “Ben dün Hatay’a geldim. Hatay’da barışı, dostluğu, kardeşliği gördüm. Altınözü’de şampiyon ilçemiz olarak bu davranışları en iyi şekilde gösterecektir. Ben Altınözü’nün şampiyon olarak anılmasını istiyorum. Bu makamlar, bu koltuklar hiç kimse için kalıcı değildir. Ebedi olan Recep Tayyip Erdoğan’ın davasıdır. Tahir başkanımız 3 dönemdir Altınözü’nde bu dava için çalışıyor. Kendisini tebrik ediyorum. Dava adamı arıyorsanız bir önceki dönemde Kahramanmaraş Milletvekilimiz olan şu anda Hatay İl koordinatörlüğü yapan Sıtkı Güvenç kardeşimize bakın. Kendisi karşılıksız olarak bu dava için çalışmaktadır. Tahir başkanımız da bu dava için bundan sonra aynı şekilde çalışmalara devam edecektir. Kendisine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, seçilecek olan başkanımızı da kutluyorum.”
Karacan konuşmasının ardından mevcut ilçe başkanı Tahir Zümre’ye plaket verdi.

263 OY ALAN YUSUF BULANIK İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ
Konuşmaların ardından divan kurulu yaptığı incelemelerin ardından başkan adaylığı için listelerini sunan adaylar için yapılan inceleme sonucunda başkan adayı Raci Cihanoğlu’nun parti tüzüğü gereği delegelerin oylarının yüzde 5’ini alamadığı görüldüğünden adaylığının geçersiz olduğu Ak Parti Hatay İl Koordinatörü Sıtkı Güvenç tarafından açıklandı.
Bu açıklamanın ardından Başkan adayı Raci Cihanoğlu ve birkaç partili duruma tepki gösterdiler. Yaşanan kısa süreli tartışmanın ardından taraflar Jandarma ekiplerinin müdahalesiyle dışarıya çıkartıldı.

Daha sonra seçim kaldığı yerden devam etti. Divan kurulu tarafından başkan adayı olmaya yeterli görülen tek aday olan Yusuf Bulanık delegelerin oylarının 263’ünü alarak Ak Parti Altınözü İlçe Başkanlığı’na seçildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.