Samandağ Seyran’a İnanıyor « Hatay Yeni Haber Gazetesi

28 Nisan 2024 - 14:19

Samandağ Seyran’a İnanıyor

reklam
Samandağ Seyran’a İnanıyor
Son Güncelleme :

19 Mart 2019 - 19:41

342 views

Samandağ Seyran’a İnanıyor

İYİ Parti Samandağ Belediye Başkan Adayı Seyran Miçooğulları, 31 Mart seçimlerine az bir zaman kala vatandaş ziyaretlerini sıklaştırdı. Vatandaşları ev ev, mahalle mahalle gezerek projelerini anlatan Miçooğulları, vatandaşlardan gördüğü destekle öne çıkıyor. Genç başkan adayı Seyran Miçooğulları seçim gezileri kapsamında ilk olarak Samandağ Amerikan Kültür Dil Kursu’nu ziyaret etti. Burada kurs yetkilisi Seyhan Nural ve eğitmen kadro tarafından karşılanan Miçooğulları, projelerini anlattı ve Samandağ’ın mutlu bir gelecek yaşaması için destek istedi.

Esnafın Yanında Olacağım

Buradaki temaslarının ardından Samandağ Terziler Odası’nı ziyaret eden Miçooğulları, STK temsilcileriyle her zaman irtibat halinde olacağını söyledi. Spora her zaman verdiği destekle takdir toplayan Miçooğulları Samandağ Gençlerbirliği Spor Kulübü’nde Umut Çakır ve beraberindeki heyet tarafından yoğun destekle karşılandı. Buradan destek sözü alan Miçooğulları, Huzur Öğrenci Servisi yetkilisi Cumhur Arslan’ı ziyaret etti ve Samandağ’da eğitim durumu ile ilgili bilgi aldı.

Başkan olması halinde tüm iş çevreleriyle irtibat halinde olacağını ifade eden Miçooğulları, Samandağ esnafının günü mutlu bitirmesi benim boynumun borcudur şeklinde konuştu. Samandağ’da görev yapan Toroslar Elektrik Samandağ Şube Müdürü Vecih Doğru ve beraberindeki çalışanları ziyaret eden Miçooğulları, çalışmalarında başarılar diledi. Son olarak Kurtuluş Öğrenci Servisi sahibi Hikmet Kurtuluş ve beraberindeki çalışanları ziyaret eden Başkan Adayı Seyran Miçooğulları, buradaki ziyaretinde de projelerini anlatarak destek istedi. Ziyaretlerin ardından hatıra fotoğrafı çektiren Miçooğulları, esnafa çalışmalarında kolaylıklar diledi. (Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.