SMILE SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ YENİ YERİNDE HİZMETE AÇILDI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 16:20

SMILE SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ YENİ YERİNDE HİZMETE AÇILDI

reklam
SMILE SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ YENİ YERİNDE HİZMETE AÇILDI
Son Güncelleme :

14 Ocak 2018 - 17:35

306 views

    SMILE SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ YENİ YERİNDE HİZMETE AÇILDI

    İşletmeciliğini Pelin Çekiç ile Sanem Delatioğlu’nun yaptığı SMILE Sağlıklı Yaşam Merkezi, değişen konsepti ile yeni mekanına taşındı. Kışlasaray Mahallesi Silpiyus Sokak Sami Özköse Apartmanında yer alan SMILE Sağlıklı Yaşam Merkezi yeni mekan açılışı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş tarafından gerçekleştirildi. Açılışta CHP il Başkanı Servet Mullaoğlu, CHP Antakya İlçe Teşkilat Başkanı H. Ramiz Parlar, CHP Hatay eski milletvekili Refik Eryılmaz, Mali Müşavir Yaşar Ercan, Eczacılar ve çok sayıda seçkin davetli topluluğu yer aldı.

Başkan Savaş, açılıştaki konuşmasında, mekanın hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu, işletmecilere başarı dileklerini iletti.
SMILE Sağlıklı Yaşam Merkezi işletmecileri Pelin Çekiç ile Sanem Delatioğlu, sağlıklı yaşam merkezi olarak misyonlarının ruh, beden, zihin dengesinden yola çıkarak, kişinin kendi bütünsel olarak iyi hissetmesine destek olmak olduğunu söyledi, yaklaşık 4 yıldır Antakya’da hizmet verdiklerini hatırlattı ve şunlara değindi: “Şuan da yeni adresimizde (kışlasaray mah. Silpiyus sk. Sami özköse apt. 2/1) merkezimizi tüm SMİLE ailesi olarak üyelerimize daha konforlu bir ortamda bireysel ihtiyaca odaklı özenli güler yüzlü samimi ve sıcak hizmetimizi sunmak üzere açmış bulunmaktayız.

Merkezimizde bedenin esnemesini sıkılaşmasını ve omurganın rahatlamasını sağlayan mat ve reformer pilates, TRX, enerjik eğlenceli şekilde kalori yakmaya yardımcı olan zumba gibi spor aktiviteleri yapılmaktadır. Zumba; salsa, merengue, mambo gibi farklı dans türlerini birleştiren denge ve koordinasyonu da geliştiren bir fitness egzersizidir. Ayrıca merkezimizde yoga uygulamaları da yapılmaktadır. Yoga herkesin uygulayabileceği bedeni ruhu ve zihni eğiterek zihinde sadelik bedende dayanıklılık ve esneklik ruhta huzur maneviyatta mutluluk yaşamda tüm zorlukların ötesinden gelmeyi sağlayan bir sistemdir.

Aynı zamanda kişisel gelişime destek olmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla çalışmalar ve seminerler düzenlenmektedir. Bu bağlamda kuantum ve biorezonans çalışmaları yapılarak kişinin modern yaşam koşullarındaki stresini azaltarak doğal dengesine ulaşmasını amaçlamaktayız.” dedi.

(Haber/Fotoğraf/Kamera:Levent AŞKAR)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.