HATAY’LI ECZACILARIN “ECZACINIZ SİZİNLE” KONULU ETKİNLİĞİ KIRIKHAN’DA YAPILDI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

28 Nisan 2024 - 12:52

HATAY’LI ECZACILARIN “ECZACINIZ SİZİNLE” KONULU ETKİNLİĞİ KIRIKHAN’DA YAPILDI

reklam
HATAY’LI ECZACILARIN “ECZACINIZ SİZİNLE” KONULU ETKİNLİĞİ KIRIKHAN’DA YAPILDI
Son Güncelleme :

28 Ekim 2017 - 10:39

191 views

HATAY’LI ECZACILARIN “ECZACINIZ SİZİNLE” KONULU ETKİNLİĞİ KIRIKHAN’DA YAPILDI

28.Bölge Hatay Eczacı Odası’nın “Eczanız Sizinle” adlı projesi kapsamında halka yönelik ücretsiz sağlık taramaları uygulamasında en son durak Kırıkhan ilçesi yapıldı.

Kırıkhan ilçesinde geçtiğimiz hafta sonunda vatandaşlara kaldırım üzerinde ki yeşil alanda sağlık taramaları gerçekleştirildi.

28.Bölge Hatay Eczacı Odasının deneyimli  yöneticisi Ecz. Şekip Kırbeci, projenin bu bölümünü Kırıkhan ilçesinde gerçekleştirdikleri halka açık ,ücretsiz, Astım/Koah/Ht/obezite /kolon kanseri taramasının tamamlandığını belirtti. Katılımcı ve destek olanlara teşekkür mesajı olarak da şunları söyledi: “Hatay Eczacı Odamızın ECZACINIZ SİZİNLE etkinliğimize destek veren Kırıkhan Belediye Başkanımız Ayhan Yavuza, Sağlık grup başkanı Ahmet Yılmaz’a, Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran’a, Kırıkhan Emniyet Müdürü Mustafa Özkan’a, Kırıkhan Belediye Kültür Birim Sorumlusu Mehmet Temizkan’a, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Ayhan Şıkça ve yönetim kuruluna, gençlik kolları, MHP İlçe Başkanı Erhan Yavuz Yılmaz ve yönetim kuruluna, gençlik kolları, CHP ilçe başkanı İsmail Savaşır ve yönetiminden Enver Alhan ve Şeyda Condal’a, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Murat Gezmen’e, HBB 2. Bölge Güvenlik Şefi Mahmut Saylak’a, HBB 2.Bölge Kültür Müdürü Ayhan Hırfanoğlun’a, 2. Bölge Park Bahçe Müdürü Halil İbrahim Ekizoğlun’a, KETEM Başkanlığına, 28. Bölge Hatay Eczacı Odamız yönetim kurulu ve üyelerine, bu etkinlikte büyük emeği geçen Ecz. Gülsen Ertem, Kırıkhan temsilciliği ve üyelerine, Rehber Eczanem eğitici eczacılarına, yoğun katılımından dolayı sevgili Kırıkhan halkına, değerli basın mensuplarına sonsuz ve saygılarımızı sunuyoruz. ECZACINIZ SİZİNLE etkinliklerimiz ile her zaman halkımızın sağlığı için yanında olmaya ve destek olmaya devam edeceğiz” dedi. (Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

                                              (Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.