KAGİDER VE SANOFİ GELECEĞİN KADIN LİDERLERİNİ ARIYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

28 Nisan 2024 - 19:33

KAGİDER VE SANOFİ GELECEĞİN KADIN LİDERLERİNİ ARIYOR

reklam
KAGİDER VE SANOFİ GELECEĞİN KADIN LİDERLERİNİ ARIYOR
Son Güncelleme :

12 Temmuz 2017 - 12:24

203 views

          KAGİDER VE SANOFİ GELECEĞİN KADIN LİDERLERİNİ ARIYOR

KAGİDER ve Sanofi işbirliğiyle hayata geçirilen; genç kadınların yeteneklerini geliştirerek geleceğin liderlerini yetiştirmeyi amaçlayan Geleceğin Kadın Liderleri programına başvurular alınmaya başlandı.

Genç kadınların toplum ve iş hayatındaki yerlerini kuvvetlendirmek, profesyonel iletişim ağlarını genişletmek ve iş arama süreçlerini kolaylaştırmak amacıyla 2010 yılında başlatılan program, sekizinci yılında aynı hedefler doğrultusunda daha da güçlenerek devam ediyor.

Programda yer alacak katılımcılar, işe girişlerde kendilerine faydalı olabilecek; Zaman Yönetimi, CV Yazma, Mülakat Simülasyonları gibi eğitimlerin yanı sıra, iş hayatlarına yön verecek Etkin İletişim, Kariyer Planlaması ve Profesyonel Oryantasyon eğitimlerini alarak sertifikasyon sürecinden geçirilecektir. Ayrıca katılımcılar; farklı sektörlerin temsilcilerinden, o sektörlerle ilgili doğrudan bilgi alma şansını yakalayacaklardır.

       Kimler Başvurabilir?

 20 – 25 yaş arasında olan,

 Üniversitelerden 2016-2017 eğitim döneminde iyi derece ile mezun olan veya 2017-2018 eğitim döneminde mezun olacak olan,

 Tercihen burslu okumuş,

 Tercihen İngilizce bilen,

 Tercihen iş tecrübesi olan (staj, yarı zamanlı iş vs değerlendirilecektir),

 Yüksek kariyer hedefleri olan, başarı odaklı,

 Çalışma motivasyonu yüksek,

 Ekip çalışmasına yatkın,

 Yeniliklere ve gelişmeye açık,

 Tercihen sivil toplum kuruluşlarında sosyal gönüllülük projelerinde yer almış

Eğitimlerin sonunda katılımcı genç kadınlara sertifika verilecek ve katılımcılara iş arama süreçlerinde 6 ay boyunca yönlendirme yapılarak mentorlük verilecektir.

Programa başvuran adaylar yukarıdaki kriterlere uygunlukları açısından bir elemeden geçirildikten sonra; yapılacak video mülakatları sonucu bu yıl Adana’da gerçekleştirilecek eğitim programına dâhil edilecektir. Seçilen adayların ilgili eğitimlere katılma taahhüdü vermeleri beklenmektedir. Eğitim programı bedelsizdir.

Eğitim programına başvurular 17 Ağustos 2017 tarihine kadar yapılabilmektedir. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak ve eğitim programına başvurmak için www.geleceginkadinliderleri.org  adresini ziyaret edebilirsiniz. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.