L’Equipe: Ben Arfa’ya en ciddi teklif Fenerbahçe’den « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 16:14

L’Equipe: Ben Arfa’ya en ciddi teklif Fenerbahçe’den

Fransız L’Equipe gazetesi, Avrupa’nın önemli kulüplerini peşine takan Ben Arfa’ya ulaşan en ciddi teklifin Fenerbahçe’den geldiğini yazdı

reklam
L’Equipe: Ben Arfa’ya en ciddi teklif Fenerbahçe’den
Son Güncelleme :

07 Haziran 2016 - 15:05

198 views

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe’de Hatem Ben Arfa için de girişimler sürüyor. Avrupa’nın önemli kulüplerini peşine takan Ben Arfa’ya ulaşan en ciddi teklif, L’Equipe’in haberine göre Fenerbahçe’den geldi.Habere göre Fenerbahçe’nin amacı Ben Arfa’yı takımın ikonu haline getirerek, oyuncunun buna bağlı olarak çok sayıda reklam anlaşması imzalamasını garanti etmek olacak. Ayrıca Ben Arfa’nın öncelikli hedefinin Ligue 1’de kalmak olduğunun belirtildiği haberde, Fransız oyuncunun Fenerbahçe’ye de kapıyı tamamen kapatmış olmadığının da altı çizildi. Adı Lyon ile de anılan Ben Arfa, bu sezon Nice forması ile oynadığı 37 maçta 18 gol ve 6 asistlik performans sergilemişti.

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.