Sarıgül’den HGC’ye ziyaret « Hatay Yeni Haber Gazetesi

28 Nisan 2024 - 22:25

Sarıgül’den HGC’ye ziyaret

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül Hatay temasları kapsamında Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

reklam
Sarıgül’den HGC’ye ziyaret
Son Güncelleme :

04 Ağustos 2021 - 23:13

144 views

Sarıgül’den HGC’ye ziyaret
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül Hatay temasları kapsamında Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Ziyarette Sarıgül’e İl Başkanı Mehmet Daraoğlu da eşlik ederken, heyeti HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. İlk olarak konuşan HGC Başkanı Abdullah Temizyürek, “Türk siyaset tarihinin önemli isimlerinden olan Mustafa Sarıgül’e ve Türkiye Değişim Partisi mensuplarına hoşgeldiniz dileklerimi iletiyorum” dedi.
YANGINLAR ÜZERİNDEN SİYASET YAPILMASINI DOĞRU BULMUYORUM
TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül yaptığı konuşmada, “Ülkemizin tarih, kültür kokan ili olan ve tarihimizin en önemli şehirlerinden olan Hatay’da olmaktan dolayı mutluyum. Büyük kurultayımızın ardından Hatay’a gelerek tüm STK’larla görüşerek Hatay’ın dosyasını açacağız. Hatay’ı dünya kamuoyuyla buluşturmak için buraya geleceğiz. Dün Antalya’daydım. Ciğerlerimiz yanıyor. Hatay yangını çok ucuz atlattı. Ama orada belli yurttaşlarımızın mağduriyetini gördüm. Valilik ile temaslarda bulunarak vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için çalışacağız. Yangın dolayısıyla iç siyaset yapmayı doğru bulmuyorum. Süratli bir şekilde yangınlar söndürülmelidir. Güvenlik güçlerimizden ve orman müdürlüğü personellerinden Allah razı olsun diyorum. Tarım Bakanlığı’mızdan yanan alanların tespit edilerek özel sektör işbirliği ile yeşillendirilmelidir. Biz de Orman Bakanlığı ile TEMA ile işbirliği içinde olacağız. Ne ekilmesi gerekiyorsa biz bu yaraları saracağız. Mehmetçiklerimizin de sahada olması çok önemlidir. Örtülü ödeneğin şu an kullanılması lazımdır. Ne kadar helikopter alınması gerekiyorsa alınıp yangınlar hemen söndürülmelidir.

REKLAM

BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ OLMAZSA OLMAZIMIZDIR
Burada bir basın binasında olmaktan dolayı mutluyum. Basın özgürlüğü olmazsa olmazımızdır. Mahalli basın ne kadar gçlüyse demokrasi de o kadar güçlüdür. Vekilliğim, belediye başkanlığım döneminde yerel basınla içiçe oldum. Yerel basın bizim için olmazsa olmazımızdır. Hatay’ı 15 Eylül’den sonra gelip çalıştay düzenleyerek konuşacağız. Hatay’da STK’ları ziyaret ederek 2 günümüzü ayıracağız. Partimiz 63’e yakın ilde yapılandı. İl ve ilçe kongrelerimiz devam ediyor. Eylül’ün 15’inde de büyük kurultayımızı yaparak seçime girme yeterliliği alacağız. Büyük kurultayımızın ardından kurultayı ilk defa Hatay’da toplayacağım. 2 gün Hatay’da kalarak burayı dünya kamuoyuna duyuracağız. Hatay’ı dünyaya tanıtabilirsek Hatay ülke ekonomisinde önemli yere sahip olur. Ama Hatay şu an sessiz” ifadelerini kullandı.

Haber-Foto: Levent AŞKAR

REKLAM

GİZLİLİK İLKELERİ
www.hatayyenihaber.com’un tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları www.hatayyenihaber.com’a aittir. www.hatayyenihaber.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar www.hatayyenihaber.com’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.
www.hatayyenihaber.com’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. www.hatayyenihaber.com’da hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir
PRİVACY POLİCY
We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the www.hatayyenihaber.com. However, sometimes the www.hatayyenihaber.com uses third parties to process your information. www.hatayyenihaber. comrequires these third parties to comply strictly with its instructions and the www.hatayyenihaber.com requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the www.hatayyenihaber.comwe sometimes receive personal information about you. For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the www.hatayyenihaber.com and its services. When you use www.hatayyenihaber.com online services, we use cookies and collect IP addresses. You can find out more about this in the www.hatayyenihaber.com cookies section of our full Privacy Policy.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.