DEVA Partisi heyeti Hatay basınını ziyaret etti « Hatay Yeni Haber Gazetesi

30 Nisan 2024 - 01:40

DEVA Partisi heyeti Hatay basınını ziyaret etti

Ali Babacan öncülüğünde kurulan ve illerdeki yapılanma çalışmalarını sürdüren Demokrasi ve Atılım Partisi Hatay İl Başkanı Sabit Coşkun öncülüğündeki DEVA Partisi heyeti Hatay basınını ziyaret etti.

reklam
DEVA Partisi heyeti Hatay basınını ziyaret etti
Son Güncelleme :

11 Mart 2021 - 15:13

163 views

Ali Babacan öncülüğünde kurulan ve illerdeki yapılanma çalışmalarını sürdüren Demokrasi ve Atılım Partisi Hatay İl Başkanı Sabit Coşkun öncülüğündeki DEVA Partisi heyeti Hatay basınını ziyaret etti.

Deva Partisi heyeti Hatay Gazeteciler Cemiyeti, Antakya Gazeteciler Cemiyeti ile Hatay Basın ve Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyaretlerde DEVA Hatay İl Başkanı Sabit Coşkun’a Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı, Defne İlçe Başkanı İnan Beyazgül ile birlikte İl yönetimi eşlik etti.


DEVA HEYETİNİN İLK DURAĞI HGC OLDU
Demokrasi ve Atılım Partisi Hatay İl Başkanı Sabit Coşkun ve beraberindeki heyetin ilk durağı Hatay Gazeteciler Cemiyeti oldu. Burada heyeti HGC Başkanvekili Nihat Mazmanoğlu karşıladı. HGC’de basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Coşkun, “DEVA Parti’si Ali Babacan öncülüünde kuruldu ve bugün 1 yaşında.

1 yaşına geçmemiz vesilesiyle bugün sizlere ziyaret gerçekleştirdik. 29 Aralık 2020 itibariyle genel kurulunu yapan DEVA Partisi seçimlere katılmaya hak kazandı. 2021 yılında da pandemi şartlarında çalışmaya devam ediyoruz.

Gençlerimizin bize gösterdiği ilgi ve alakayı yakından takip ediyoruz. Türkiye’deki ekonomik durumu rakamlardan anlayamayan diğer devletlerin temsilcileri Ali Babacan’dan randevu talep ediyorlar.

Bugün Türkiye’de gözaltı süreleri bu kadar uzunsa, tutuksuz yargılanan gazeteciler içeride tutuluyorsa bunun adına adalet diyemeyiz. Biz Ulu Önder Atatürk’ün de dediği gibi Muasır medeniyetler seviyesine çıkarana kadar çalışmaya devam edeceğiz.

9 Mart günü bizim yaş günümüzdü. Ali Babacan’ın 81 İl Başkanı ile yaptığı canlı yayınla kutlamaya başladı. Aynı günü esnafımıza DEVA Partisi’ni anlatarak geçirdik. Ali Babacan’a gösterilen teveccühü gördük. Türkiye’nin bu süreci DEVA Partisi ile aşabileceğini gördüler. İnşallah biz de bu süreçte çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


DİĞER ZİYARETLER AGC VE HBGC’YE GERÇEKLEŞTİ
Heyet, HGC’nin ardından Antakya Gazteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Burada kendilerini AGC Başkanı Ahmet Abdullahoğlu karşıladı. Abdullahoğlu, heyete hoşgeldiniz diyerek siyasi çalışmalarda başarılar diledi. DEVA Partisi İl Başkanı Sabit Coşkun da misafirperverliğinden dolayı Abdullahoğlu ve gazetecilere teşekkür etti.

DEVA Partisi Hatay il Başkanı Sabit Coşkun ve beraberindeki heyet son olarak Hatay Basın ve Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettiler.

DEVA Hatay İl Başkanı Coşkun, Antakya ilçe başkanı Uğur Çakılı, Defne ilçe başkanı İnan Beyazgül ve il yönetimi Deva partisi’nin 1.yıl münasebeti ile Doğuş TV /Gazetesi imtiyaz Sahibi, Hatay Basın ve Gazeteciler Cemiyeti başkanı Mehmet Garip SİPER’i makamında ziyaret ettiler. Ziyaretler günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.
(Haber-Fotoğraf: Levent AŞKAR)

 

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.