ADI PARKA VERİLEN DR.ADNAN EZELASOY’UN EŞİNDEN BAŞKAN GÜZEL’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

30 Nisan 2024 - 04:59

ADI PARKA VERİLEN DR.ADNAN EZELASOY’UN EŞİNDEN BAŞKAN GÜZEL’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

reklam
ADI PARKA VERİLEN DR.ADNAN EZELASOY’UN EŞİNDEN BAŞKAN GÜZEL’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Son Güncelleme :

03 Mart 2021 - 8:42

176 views
30 Aralık 2020 tarihinde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden, Antakyalı Çocuk Hastalıkları Uzmanı Doktor, beyefendiliği, yoksula ve garibana sahip çıkmasıyla bilinen Adnan Ezelsoy’un adını Defne ilçesi Sümerler Mahallesi’ndeki Sevgi Parkı’na vermesi dolaysıyla, merhumun eşi, kuzeni ve yakın dostundan oluşan bir heyet dün Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i ziyaretle teşekkür etti
Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’e teşekkür heyetinde, merhum doktorun eşi Uz. Dr. Mukaddes Ezelsoy, kuzeni Nidal Özdemir ve yakın arkadaşı Kenan Kantarcı yer alırken, Uz. Dr. Mukaddes Ezelsoy, çocukları ve Ezelsoy Ailesi adına teşekkürlerini iletti, Dr. Adnan Ezelsoy’a ait bir kalemi de anı olarak Belediye Başkanı İbrahim Güzel’e hediye etti.
Defne Belediye Başkanı Güzel de, merhum Dr. Adnan Ezelsoy’un kendi çocuklarının da doktoru olduğunu hatırlatarak, merhum doktorun, çalıştığı bölge içerisinde çok sayıda bebeğin ve çocuğun tedavisinde emeklerinin geçtiğini ifade etti, hakkının ödenmesinin mümkün olmadığını belirtti.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.