ERİŞİK’E TEŞEKKÜR PLAKETİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 15:32

ERİŞİK’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

reklam
ERİŞİK’E TEŞEKKÜR PLAKETİ
Son Güncelleme :

17 Mayıs 2019 - 15:36

220 views

ERİŞİK’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Güneylerspor Başkanı Fahri Serdar ÖZAL, 2018-2019 Futbol sezonunda takıma katkılarından dolayı MEK Spor Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ERİŞİK’e teşekkür etti ve plaket takdim etti.

Fahri Serdar ÖZAL, yaptığı konuşmada “2018-2019 Futbol sezonunda takımlarımız büyük başarılar elde ettiler. Özellikle grubunda şampiyon ola U16 takımımız oynadığı maçlarda Fair Play çerçevesinden ayrılmadı, hiç kırmızı kart görmeden ve namağlup grubunu şampiyon tamamlayarak ilerisi için umutlar verdi. Bu dönemde bizlere desteğini esirgemeyen, her başımız dara düştüğünde koşan hayırsever iş adamlarımızdan MEK Spor Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet ERİŞİK’e teşekkür ediyoruz. Kulüp olarak ve U16 takımı olarak hep yanımızda olup bize destek verdiler. Bu şampiyonlukta payları çok büyük. Allah onlardan razı olsun.” Dedi ve plaketi takdim etti.

MEK Spor Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ERİŞİK’te yaptığı konuşmada, milli ve manevi değerlere bağlı kalarak gençlere eğitim veren Güneylerspor yönetimi ve hocalarına her zaman desteklerini devam ettireceklerini dile getirdi ve başarılarının devamını dilesdi. Plaket takdimine U15 takım kaptanı Hüseyin ERİŞİK’te katıldı.(Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.