2017’nin Parlayan Yıldızı Cryocan « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 16:49

2017’nin Parlayan Yıldızı Cryocan

reklam
2017’nin Parlayan Yıldızı Cryocan
Son Güncelleme :

19 Ocak 2018 - 11:16

307 views

2017’nin Parlayan Yıldızı Cryocan

Antakyalı iş adamı Tekin Urhan’ın Cryocan Yönetim Kurulu Başkanı olduğu şirket ödüllere doymuyor

Kriyojenik tank ve basınçlı kap imalatının lider firması Cryocan, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) IMP3rove Academy’nin işbirliğiyle gerçekleştirdiği InovaLİG 2017 İnovasyon Liderleri Yarışması’nda ismini inovasyon kaynakları kategorisinde Türkiye’nin inovasyon liderleri arasına yazdırmıştır.

InovaLİG 2017’ye başvuran 971 firma İnovasyon stratejisi, İnovasyon organizasyonu ve kültürü, İnovasyon yaşam döngüsü süreçleri, İnovasyon kaynakları, İnovasyon sonuçları ile 5 farklı kategoride değerlendirilmiştir.

TİM İnovalig 2017’de Cryocan İlk 10’da!

İnovasyon Kaynakları kategorisinde ilk 10’a giren CRYOCAN,  1.liği TURKCELL’in aldığı “İnovasyon Kaynakları” kategorisinde Bilgi teknolojileri, proje yönetimi, fikri mülkiyet hakları ve insan kaynakları yönetimi gibi inovasyon yönetiminin olumlu etkisini artırabilecek etkinleştirici faktörlerin şirketteki mevcudiyet durumu değerlendirilmiş ve ilk 10’a girerek Üstün Başarı Sertifikası almaya hak kazanmıştır.

2017 yılında Kocaeli Sanayi Odasının düzenlemiş olduğu 10. Sektörel Performans Yarışmasında sektörel performans ödülünü 3. Kez alan ve uluslararası LNG Solutions Zirvesinde “Yılın En İyi Sürdürülebilir LNG / Gaz Hizmet sağlayıcısı olarak ödül almıştır. Cryocan Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Urhan “Daha gidecek çok yolumuz var…” diyerek 2018 yılında yeni başarı ve ödülleri almaya devam edeceğini belirtti.

Kaynak: http://www.inovalig.com/Content/files/2017-InovaLIG_Inovasyon-Sampiyonlari-Odul-Toren-Sunum.pdf

Cryocan aldığı diğer ödüller

 

  • 2012 HASİAD En Başarılı İş Adamları Ve İnovasyon Ödülü,
  • 2013 KUYAP Projesi Doğu Marmara’nın Gelişmekte Olan En İyi Firması,
  • 2013 Kocaeli Sanayi Odası 6. Sektörel Performans Ödülü,
  • 2015 Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen İlk 100 Şirketi Sıralamasında,
  • 2016 Kocaeli Sanayi Odası 9. Sektörel Performans Ödülü,
  • 2016 KOSGEB KOBİ Büyük Ödülü,
  • 2017 LNG Solution Zirvesinde Yılın En İyi LNG/Gaz Hizmet Sağlayıcısı Ödülü,
  • 2017 Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Innoteam’de En İyi 10 Firma Sıralamasında,
  • 2017 Kocaeli Sanayi Odası, Büyük Ölçekli Kuruluş Kategorisinde 10. Sektörel Performans Ödülü,
  • 2017 TİM İnovalig2017 “inovasyon kaynakları” Kategorisinde ilk 10 sıralamasında.

Cryocan Hakkında

 CRYOCAN, 1976 yılında faaliyetlerine başlayan CAN GRUP’ un enerji piyasasına ürün ve hizmet sunan beş şirketinden biridir.2009 yılında Kocaeli Gebze ilçesinde faaliyetine başlayan CRYOCAN, kriyojenik ve basınçlı kaplar alanında faaliyet göstermektedir. Kalite ve güvenle özdeşleşen uluslararası bir marka olma yolunda hızla ilerleyen Cryocan, uluslararası kaliteye verdiği önem çerçevesinde büyük yatırımlar yaparak aldığı belgeler ve uyguladığı standartlarla dünyanın saygın üreticilerinden biri konumuna gelmiştir. 2009 yılında 11 kişilik bir ekiple yola çıkan Cryocan, bugün 3 farklı fabrikası ve 300’ün üzerinde çalışanıyla 40’dan fazla ülkeye toplam satışlarının yaklaşık %80’ini ihraç etmektedir. 32 ülkede marka tesciline sahip Cryocan, İngilizce, Fransızça, Rusça, Arnavutça, İspanyolca, Farsça, Arapça dilleriyle ve dünyanın farklı ülkelerindeki çalışanlarıyla çok uluslu bir şirket yapısına sahiptir.  TOBB öncülüğünde gerçekleştirilen “Türkiye 100 Ekonomi Araştırması”nda, satış geliri artış hızına göre yapılan sıralamada, en hızlı büyüyen 100 şirket arasına girmiştir. Hızlı büyüme trendini inovatif yaklaşımlarla ortaya koyduğu tasarım ve Ar-Ge projeleriyle, InovaLig ve InnoTeam yarışmalarındaki aldığı derecelerle taçlandırmıştır. Uluslararası alanda da LNG Solutions zirvesinde “Yılın En İyi Sürdürülebilir LNG / Gaz Hizmet Sağlayıcısı” ödülünü alırken Rotterdam, Nice, Houston’da gerçekleşen LNG ve Yeşil Enerji zirvelerinde konuşmacı olarak ülkemizi temsil etmiştir. Aynı zamanda bu organizasyonlarda sponsorluğu dev firmalarla paylaşmıştır. Yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdiği faaliyetler ve aldığı ödüllerle sürdürülebilir dev bir marka olma yolunda ilerlemektedir. (Haber Mekezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.