YAYLADAĞI BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KALKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 10:43

   YAYLADAĞI BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KALKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

reklam
   YAYLADAĞI BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KALKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Son Güncelleme :

21 Kasım 2017 - 13:33

199 views

   YAYLADAĞI BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KALKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan çalışmaları yerinde inceledi

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan, ilçe genelinde yapımı devam eden çalışmalarını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Kalkan, göreve geldiğinden bu yana ilçe genelinde büyük projelere imza atarak vatandaşlara ve ilçeye hak ettiği değeri vermek için, geçe gündüz demeden çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

                               

Kalkan Şakşak, Olgunlar, Kösrelik Gürışık, Görentaş, Güveççi, Hergin, mahallerinde yapımı devam eden duvar ve kilit taşı çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Kalkan ‘Bütün çabamız ilçemizi daha yaşanabilir ve geleceğe umutla bakan bir ilçe haline getirmek olduğunu kaydetti.

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan, 3 mahallemize çok amaçlı salon inşaatı için çok yakında başlayacaklarını belirti. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.