SP HBB BAŞKAN ADAYI AV. AHMET YILDIZ: ‘’HERKESLE BİR ARAYA GELEBİLEN TEK PARTİYİZ’’ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 13:48

SP HBB BAŞKAN ADAYI AV. AHMET YILDIZ: ‘’HERKESLE BİR ARAYA GELEBİLEN TEK PARTİYİZ’’

reklam
SP HBB BAŞKAN ADAYI AV. AHMET YILDIZ: ‘’HERKESLE BİR ARAYA GELEBİLEN TEK PARTİYİZ’’
Son Güncelleme :

16 Mart 2019 - 17:24

376 views

SP HBB BAŞKAN ADAYI AV. AHMET YILDIZ: ‘’HERKESLE BİR ARAYA GELEBİLEN TEK PARTİYİZ’’

Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Yıldız;

‘’SAADET PARTİSİ’NE BU SEÇİMDE BÜYÜK TEVECCÜH VAR, İLİMİZİN SORUNLARINI KÖKTEN ÇÖZECEĞİZ’’

Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Yıldız, Beyzade Fm’in canlı yayın konuğu oldu.

“Seçim Özel” programında Ayhan Gümüşsoy’un sorularını cevaplayan Yıldız, Saadet Partisi’nin bu seçimde 1389 seçim bölgesin her yerinde aday gösteren tek parti olduğunu belirterek, “Ancak yandaş medya ve iktidar kanadından sürekli bizi bir ittifak içerisinde gösterme çabası var.  Kendileri dışındakileri terör, hain gibi ithamlarla milleti ayrıştırıp kutuplaştırıyorlar. Bizim birliğimize beraberliğimize ihtiyacımız var” dedi.

Öncelikle biz bu seçimde her yerde seçime tek başımıza giriyoruz ve her yerde adaylarımızı gösterdik.  Bu tür yalan ve sert ithamlarda kabul edilemez. Kendileri dışındakileri terör, hain, zillet olarak görmeleri ülkemizin barışını, kardeşliğini, birliğini, huzurunu baltalamaktadır. Biz bu söylemlere karşıyız. Toplumda ayrıştırma kutuplaştırmayı engellemek için öncelikle bu kararı aldık. Herkesle bir araya gelmeliyiz. Hem adaylarımız hem meclis üyelerimizle Türkiye’nin birliğini beraberliğini sağlayacak adaylarımız ve söylemlerimizle Türkiye’nin teminatıyız. Herkesle bir araya gelen tek partiyiz” diye konuştu.

SAADET PARTİSİ’NE BU SEÇİMDE BÜYÜK TEVECCÜH VAR

Hatay Adaylığı konusunda ve yapacaklarından bahseden Yıldız, doğup büyüdüğümüz bu topaklara hizmet etme sorumluluğumuz var. İlimiz, tarımdan tutun, ekonomide, alt yapı üst yapı olarak sıkıntı içerisinde. Bu sıkıntıları çözecek olan Saadet Partisi milli görüş belediyeciliğidir. Bu görevi hem Hatay teşkilatı hem genel merkezimiz istişareler neticesinde bize tevdi ettiler. Bizde de görev istenmez verilir ve verilince de sorumluluktan kaçılmaz.

Saadet Partisi’ne bu seçimde büyük teveccüh var. Diğer partilerden partimize çok katılan var. Bu seçim zaten partilerden ziyade kişilerin, hizmetlerin konuşulacağı bir seçimdir.

Bizim projeleri, bugüne kadar yapılanları yapılmayanları konuşmamız lazımken konuştuğumuz konulara bakın. Bugüne kadar belediyeyi yönetenlerde tekrar seçin şöyle şahlandıracağız böyle şahlandıracağız diyor. Tamam da bugüne kadar zaten sen yönetiyordun neden şahlandırmadın?

İlimizin başta alt yapı ve üst yapı olmak üzere tekrar sökülmeyecek şekilde sağlam yollara ihtiyacı var. Bu konuda uzmanlığım var. Yurt dışında da eğitim aldım. Çok yer gezdim gördüm. Bir iş yapacaksan ileriyi düşünerek yapacaksınız. Sonra uzun yıllar kazılmayacak, her gelen söküp yapmayacak. Biz, alt yapıyı üst yapıyı muhtemel ilerdeki gelişmeleri göz önünde bulundurarak yapacağız. Binanın temeli sağlam değilse üstüne istediğiniz kadar sıva çekin. Asfalt yapıyorsunuz zeminini yapmıyorsunuz, üstü güzel görünüyor ama bir yağmurda çukurlar oluşuyor.   İhtiyaca göre işler yapacağız. Gösteriş olmayacak, yolsuzluk olmayacak. Planlı ve koordineli çalışacağız. Projelerim çok sağlam, sorunları kökten çözeceğiz.  Çalmadan, israf etmeden, işi ehline vererek şeffaf bir şekilde ilimizi birlikte yöneteceğiz” diyerek projelerinden bahsetti. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.