SANAYİ ESNAFINDAN MİÇOOĞULLARINA TAM DESTEK « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 23:54

SANAYİ ESNAFINDAN MİÇOOĞULLARINA TAM DESTEK

reklam
SANAYİ ESNAFINDAN MİÇOOĞULLARINA TAM DESTEK
Son Güncelleme :

12 Mart 2019 - 19:33

209 views

SANAYİ ESNAFINDAN MİÇOOĞULLARINA TAM DESTEK

İYİ Parti Samandağ Belediye Başkan Adayı Seyran Miçooğulları, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Samandağ Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

Her zaman işçi ve emekçinin yanında olduğunu vurgulayan Miçooğulları burada yoğun kalabalık tarafından karşılandı. Esnaflar, Miçooğulları’na tam destek olacaklarını belirttiler.

MİÇOOĞULLARI: SANAYİ ALANINI 30 DÖNÜME ÇIKARACAĞIZ

Miçooğulları yaptığı konuşmada, “Biz ilçemizin geleceğini inşa etmek için hep çalıştık. Biz 4 ay önce yürümüş olduğumuz bu siyasi yolda varız dedik. Adaylığımızı koyduk. Ülkemizde İYİ Parti ve CHP arasında güzel bir ittifak oldu. 15 ilçenin 11’inde CHP’li teşkilat ortağımıza verdik. Buna karşılık Samandağ’da sizin lehinize ittifak olacak denildi. Daha sonra Refik Eryılmaz aday oldu. Biz her şeye rağmen çalışmaya devam edeceğiz. Biz başkanlığa seçildiğimiz zaman ismi küçük sanayi olan burayı çok büyütüp kapsamlı hale getireceğiz. Biz emekçi kardeşlerimizle beraber 30 dönüme kadar büyüteceğiz. En büyük hayalim budur. Emek verenleri kazandırdıktan sonra bu hayal uzak değil. Ben tüm projelerimizi yakın zamanda duyuracağız. Noterden onaylatacağız. Eğer gerçekleştiremezsek hepinizin tazminat yolu açıktır. Samandağ bizimdir, Samandağ hepimizindir. Ben Samandağlıyım. Yurtdışında çalıştım. Rusya’da -18 derecede çalıştım. Afrika’da 50 derece sıcaklıkta da çalışanlar var. Ben Seyran Miçooğulları olarak yeni bir fidan gibiyim. 31 Mart’ta takdir sizindir. Hizmet için gelen adaylar taahhüt versin. Ben verdim onlar da versin. Biz hep beraber büyük bir aileyiz. Hepinizin desteğini bekliyorum” ifadelerini kullandı.

KORMAN: SİZDEN SEYRAN MİÇOOĞULLARINA DESTEK İSTİYORUM

25. dönem İYİ Parti Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Korman, yaptığı konuşmada, “24 Haziran’da Milletvekili adayıydım. Hepimiz kendimizi ülkücü, vatansever, Cumhuriyetin ilke ve inkılâplarına bağlı insanlar olarak kabul ederiz. Bu çizgide siyaset yapan bir ittifak yapan ortağımız var. Yeri geldi mi mangalda kül bırakmazlar ama o inkılâplar içinde halkçılık var. Halkı unuttular. Bu memleketi yönetenleri biliyoruz. Sanayi sitesi o şehrin lokomotifidir. Çıraklarınız var. Gelecek kuşaklara mesleğinizi aktarıyorsunuz. Bu çok önemli. Hayvancılık bitti. Üretim biti. Kanalizasyonla çöple bizi köy havasına mahkum ettiler. Hala kendilerini lütuf gibi gösteriyorlar. İnsanda biraz vicdan olur. Bu vicdanın Seyran Miçooğulları’nda olduğunu gördüğüm için buradayım ve sizden destek istiyorum. Samandağ’ın geleceğine beraber sahip çıkalım” şeklinde konuştu.

(Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.