Samandağ’da İYİ Parti Coşkusu « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 15:28

Samandağ’da İYİ Parti Coşkusu

reklam
Samandağ’da İYİ Parti Coşkusu
Son Güncelleme :

14 Mart 2019 - 20:51

246 views

Samandağ’da İYİ Parti Coşkusu

Samandağ İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Seyran Miçooğulları, 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala mahalleleri gezmeye devam ediyor.

Vatandaşlarla tek tek ilgilenen, her gittiği yerde adından söz ettiren, coşkulu kalabalık tarafından Seyran Başkan sloganlarıyla karşılanan Seyran Miçooğulları, bugün de ilçeye bağlı Mağaracık, Kapısuyu ve Hıdırbey mahallelerini ziyaret etti.

İYİ Parti heyetine ziyaretlerde yüzlerce partili ve mahalle sakini eşlik etti. Mahalleleri baştan sona kadar yürüyerek gezen Seyran Miçooğulları ve beraberindeki heyete vatandaşlar destek sloganları attılar.

Her mahallede Samandağ İYİ olacak, Başkan Seyran Miçooğulları sloganları atıldı. Vatandaşların yoğun desteğini gören Miçooğulları yaptığı konuşmada, “Samandağ için artık güneşli günler çok yakın. Sizlerin destekleriyle Samandağ’da 1 Nisan’da yepyeni bir yönetim anlayışı hakim olacak. Samandağ’ı, Samandağlılarla birlikte yönetmek için, desteklerinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar Seyran Miçooğulları ile günün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çekildiler. (Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.