ÖZEL ANTAKYA AKADEMİ HASTANESİNDEN LİONS ANTAKYA ORONTES KULÜBÜ ÜYELERİNE KANSERDEN KORUNMA SEMİNERİ VERİRDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 04:11

ÖZEL ANTAKYA AKADEMİ HASTANESİNDEN LİONS ANTAKYA ORONTES KULÜBÜ ÜYELERİNE KANSERDEN KORUNMA SEMİNERİ VERİRDİ

reklam
ÖZEL ANTAKYA AKADEMİ HASTANESİNDEN LİONS ANTAKYA ORONTES KULÜBÜ ÜYELERİNE KANSERDEN KORUNMA SEMİNERİ VERİRDİ
Son Güncelleme :

04 Şubat 2018 - 23:07

213 views

ÖZEL ANTAKYA AKADEMİ HASTANESİNDEN LİONS ANTAKYA ORONTES KULÜBÜ ÜYELERİNE KANSERDEN KORUNMA SEMİNERİ VERİRDİ

Özel Antakya Akademi Hastanesi, Lions Antakya Orontes Kulübü üyelerine, Kanserden korunma ve Sağlıklı Yaşam konulu farkındalık seminerini, Şehir Kulübü toplantı salonunda düzenledi.

Kanserden Korunma ve Sağlıklı Yaşam konulu farkındalık seminerine,Dahiliye Uzmanı Dr. Sedat Gözeli’n başkanlığında, Akademi Hastanesi Başhekimi Genel Cerrah Op.Dr. Mehmet Kılıçlar,Fizyoterapist Sevgi Uçum ve Diyetisyen Simge Öksüz ve Basın ve Halkla İlişkiler  Müdiresi Arzu Boyacıoğlu katıldı.

Dâhiliye Uzmanı Dr. Sedat Gözel tarafından Lions Antakya Orontes kulübü üyelerine, Kanserden Korunma ve Sağlıklı Yaşam konulu farkındalık sunumu yapıldı.

Sunum öncesi söz alan Akademi Hastanesi Başhekimi Genel Cerrah Op.Dr. Mehmet Kılıçlar: ‘’Böyle bir birliktelik için gerçekten mutluyuz, günlük koşturmalarda böyle küçük aralıklar bizim için çok önemlidir diyerek sözlerine başlayan Başhekim Kılıçlar, bu proje gerçekten özel bir şey ,sedat beyden ilk duyduğum da hekim olduğum halde şaşkınlığımı kendim gizleyemedim. Çünkü yıllarımız böyle büyük hastanelerde ve eğitim yerlerinde geçtiği halde bazı şeyleri görmezden gelmişiz ya da ciddiye almamışız çok çarpıcı bilgiler var bu anlamda birşeyin başlangıcı olacağına inanıyorum. Çünkü Check-up adı altında yapılan programların kişiye özel olmadığı için, güzeldir yada değildir, emek sonucu çıkmıştır ama sanırım kişiye özel yapılan tetkik ve uygulamaların çok çok faydalı olacağına inanıyorum’’ dedi.

Özel Antakya Akademi Hastanesi Dâhiliye Uzmanı Dr. Sedat Gözel yaptığı sunumda, kansersiz yaşamın nasıl olabileceğini öğrenmenin önemini, doğru beslenme, sağlıklı yaşam ve düzenli spor ile kanserin önlenebileceğini vurguladı.

Seminer soru cevap şeklinde devam etti.

Lions Antakya Orontes Kulübü dönem başkanı ve üyeleri, Sağlıklı Yaşam Seminerinde sunumları ve verdikleri bilgilerle ”Sizin Hala Vaktiniz Var!” diyerek farkındalık yarattıkları için Özel Antakya Akademi Hastanesi yetkililerine teşekkür ettiler.

Özel Antakya Akademi Hastanesi doktorları ve yetkilileri de, kendilerini, güler yüzle karşılayan ve misafir Lions Antakya Orontes Kulübü üyelerine teşekkür ederiz dediler.

Seminerin sonunda toplu hatıra fotoğrafı çekildi. (Haber/Fotoğraf/Kamera: Levent AŞKAR)

(Haber/Fotoğraf/Kamera: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.