ÖZEL ANTAKYA AKADEMİ HASTANESİ SOROPTİMİST KULÜBÜ TEMSİLCİLERİNİ AĞIRLADI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 04:14

ÖZEL ANTAKYA AKADEMİ HASTANESİ SOROPTİMİST KULÜBÜ TEMSİLCİLERİNİ AĞIRLADI

reklam
ÖZEL ANTAKYA AKADEMİ HASTANESİ SOROPTİMİST KULÜBÜ TEMSİLCİLERİNİ AĞIRLADI
Son Güncelleme :

20 Aralık 2017 - 15:22

701 views

ÖZEL ANTAKYA AKADEMİ HASTANESİ SOROPTİMİST KULÜBÜ TEMSİLCİLERİNİ AĞIRLADI

Özel Antakya Akademi Hastanesi, Antakya Soroptimist Kulübü yönetim kurulu üyelerine ve temsilcilerine Kanserden Korunma ve Sağlıklı Yaşam konulu farkındalık seminerini Özel Antakya Akademi Hastanesi toplantı salonunda düzenlendi.

 

Kanserden Korunma ve Sağlıklı Yaşam konulu farkındalık seminerine, Antakya Soroptimist Kulübü yönetim kurulu üyelerine ve temsilcileri, Dâhiliye Uzmanı Dr. Sedat Gözel, Başhekim ve Genel Cerrah Op. Dr. Mehmet Kılıçlar, Nöroloji Uz.Dr.Mehmet Altınöz, Dr.Dt.Mehmet Karasu, Fizyoterapist Sevgi Uçum, Diyetisyen Fulya Dibek, Diyetisyen Simge Öksüz ve Basın ve Halkla İlişkiler  Müdiresi Arzu Boyacıoğlu katıldı.

Dâhiliye Uzmanı Dr. Sedat Gözel tarafından Antakya Soroptimist Kulübü yönetim kurulu üyeleri ve temsilcilerine, Kanserden Korunma ve Sağlıklı Yaşam konulu farkındalık sunumu yapıldı.

Özel Antakya Akademi Hastanesi Dâhiliye Uzmanı Dr. Sedat Gözel yaptığı sunumda, kansersiz yaşamın nasıl olabileceğini öğrenmenin önemini, doğru beslenme, sağlıklı yaşam ve düzenli spor ile kanserin önlenebileceğini vurguladı.

Antakya Soroptimist Kulübü yönetim kurulu üyeleri ve temsilcileri tarafından, Sağlıklı Yaşam Seminerinde sunumları ve verdikleri bilgilerle ”Sizin Hala Vaktiniz Var!” diyerek farkındalık yarattıkları ve güler yüzle karşılayan ve misafir eden Özel Antakya Akademi Hastanesi yetkililerine çiçek takdim edildi.

Özel Antakya Akademi Hastanesi doktorları ve yetkilileri de Antakya Soroptimist Kulübü yönetim kurulu üyeleri ve temsilcilerinin seminere katılarak kendilerini onure ettikleri için teşekkür ederek çiçek takdim edildi.

Seminerin sonunda toplu hatıra fotoğrafı çekildi. (Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.