İYİ Parti İlçe Başkanları Reyhanlı’da Buluştu « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 18:31

İYİ Parti İlçe Başkanları Reyhanlı’da Buluştu

reklam
İYİ Parti İlçe Başkanları Reyhanlı’da Buluştu
Son Güncelleme :

06 Mayıs 2019 - 10:07

358 views

İYİ Parti İlçe Başkanları Reyhanlı’da Buluştu

İYİ Parti ilçe başkanları Reyhanlı’da kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

İYİ Parti Reyhanlı İlçe Başkanı Emine Abdulganioğlu ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya İyi Parti Hatay İl Başkanı Ali Seçer, İyi Parti İlçe başkanları ve parti üyeleri katıldı.

KIVRAK: YOLUMUZA ALİ SEÇER İLE DEVAM EDECEĞİZ

Düzenlenen toplantıda Antakya İlçe Başkanı Cemil Akkoçak,Defne İlçe Başkanı Meriç Fatmaoğulları adına söz alan İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Zafer Kıvrak, İl başkanı adaylarının Ali Seçer olduğunun altını çizdi.

Kıvrak konuşmasında, “Kuruluşunun ardından kısa bir süre geçmesine rağmen İYİ Parti ülkemizin geleceğinin umudu olmuş, başarısını son yerel seçimlerde kanıtlamıştır. İYİ Parti ülke genelinde olduğu gibi Hatay’da da başarı çıtasını arttırmak için yoluna Ali Seçer ile devam etme kararı almıştır. Bu konuda İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener, İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın ve İYİ Parti Hatay İl Başkanı Ali Seçer dışında muhatap tanımamaktadır. Önümüzdeki süreçte İYİ Parti Hatay İl Başkanı adayımız mevcut başkan Ali Seçer’dir. Kararımız ilimize ve ülkemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

(Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.