HATAY’LI İŞ ADAMI ÖMER KAPAN OĞLUNU EVLENDİRDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 10:16

HATAY’LI İŞ ADAMI ÖMER KAPAN OĞLUNU EVLENDİRDİ

reklam
HATAY’LI İŞ ADAMI ÖMER KAPAN OĞLUNU EVLENDİRDİ
Son Güncelleme :

22 Temmuz 2017 - 13:10

410 views

         HATAY’LI İŞ ADAMI ÖMER KAPAN OĞLUNU EVLENDİRDİ
      Hatay’da sevilen ve sayılan KAPAN aile fertlerinden olan ve çevreye duyarlılığı ile adında sıkça söz ettiren Hatay’lı İş adamı Ömer KAPAN’ın biricik oğlu için dillere destan bir düğün töreni yapıldı.

Hatay’da ve Suudi Arabistanda İş adamı Ömer – Hatice Kapan’ın yakışıklı oğlu, Mehmet Kapan ile İş adamı Veysel – Sevim Yılmaz’ın güzel kızı Emine Büşra Yılmaz ile dünya evine girdi.

Antakya Ottoman Palace’de düzenlenen düğün töreninde YILMAZ ve KAPAN ailelerinin bu mutlu gününde, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emine Büşra Yılmaz & Mehmet Kapan Çiftinin nikâh merasimini kıydı. Çiftin nikah şahitliğini ise, AK Parti Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, Altınözü İlçe Kaymakamı Bülent Uygur, Antakya Ticaret Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Konya’lı İş adamı Hasan Asi yaptılar. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Antakya Ziraat Odası Başkanı Abdulhay Denizli, Yarseli Sulama Birliği Başkanı Cemal Güleryüz, MHP Antakya İlçe Başkanı Adnan Akdaş, AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Tahir Zümre, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Ramazan Alparslan, AK Parti Defne İlçe Başkanı Abdullah Ölmez, İş adamı Yılmaz Dönmez, İş adamı İsa Kapan, Hatay Mahalle Muhtarları, Hatay barosu avukatları, işadamları bazı STK temsilcileri, kurum amirleri ile Hatay ve çevre illerden çok sayıda davetli katıldı.

Gecenin geç saatlerine kadar devam eden düğün töreninde, gelin ve damadın yanında, tüm konuklar, saatlerce halay çektiler. İş adamı Ömer Kapan, Hatay ve çevre illerden düğün törenine iştirak eden ve bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti.

Büyük bir mutluluk ve heyecan ile dünya evine giren Emine Büşra Yılmaz & Mehmet Kapan çiftine Hatay Yeni Haber Gazetesi olarak bizde bir ömür boyu mutluluklar dileriz. (Haber / Fotoğraf: Levent AŞKAR)
 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.