HATAY’IN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ ‘’AHMET SÖKER’’ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 13:32

HATAY’IN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ ‘’AHMET SÖKER’’

reklam
HATAY’IN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ ‘’AHMET SÖKER’’
Son Güncelleme :

11 Mayıs 2018 - 7:13

436 views

HATAY’IN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ ‘’AHMET SÖKER’’

Hatay ve Ovada barış ve huzurun sağlanmasında büyük rol oynayan tanınmış Söker ailesinin bireyi olan CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Ahmet Söker 1977 yılından buyana siyasetin içerisinde olmuş ve insanlara faydalı olabilmek için elinden gelenin fazlasını yapmıştır.

Yıllardır kavgalı ve küs büyük aileleri barıştırarak huzur ortamı sağlamakla anılan Abdik Söker’in torunu, Ahmet Söker’in de yeğeni olan aday adayı Ahmet Söker, siyasetin yanı sıra çiftçilikle uğraşıyor.

Hem siyasetle uğraşması hem de çiftçi, işçi ve emekçi oluşu nedeniyle ova halkının sorunlarını çok iyi bilen Söker, aday listesinde olduğu ve milletvekili seçildiği takdirde Hatay’ın tüm sorunlarını çözmek için gece-gündüz demeden çalışacağını, aynı zamanda halkla birlikte iç içe olmaya devam edeceğini söyledi.

Yıllardır CHP’de siyaset yaptığını, CHP örgütünü iyi bildiğini ve kendi partisinden aday adayı olmanın mutluluğunu yaşadığını da ifade eden 58 yaşındaki Söker, herkesi CHP çatısı altında birleşmeye davet etti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.