HATAY DİŞ HEKİMLERİ ODASINDAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ SEBAHATTİN YILMAZ’A ZİYARET « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 02:11

  HATAY DİŞ HEKİMLERİ ODASINDAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ SEBAHATTİN YILMAZ’A ZİYARET

reklam
  HATAY DİŞ HEKİMLERİ ODASINDAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ SEBAHATTİN YILMAZ’A ZİYARET
Son Güncelleme :

23 Kasım 2017 - 14:26

253 views

      HATAY DİŞ HEKİMLERİ ODASINDAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ SEBAHATTİN YILMAZ’A ZİYARET

22 Kasım Diş Hekimliği Günü ve Toplum Ağız ve Sağlık haftası nedeniyle, Hatay Diş Hekimleri Odası Yönetimi, Hatay İl Sağlık Müdürü Sebahattin Yılmaz’ı ziyaret etti.

Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin ziyaret sırasında yaptığı konuşmada: ‘’Bu hafta bu sene de Birliğimiz ve Odalarımızca mesleki sorunların dile getirilmesi, toplumun ağız ve diş sağlığı konusunda farkındalığının arttırılması, koruyucu dişhekimliği hizmetleri kavramına dikkat çekilmesi ve ayrıca dişhekimliği hizmetlerine ilişkin kamuoyu oluşturulması anlamında çeşitli etkinliklerle kutlamaktayız’ ’dedi. Ayrıca Başkan Nebil Seyfettin, Hatay İl Sağlık Müdürü Sebahattin Yılmaz’ın tekrar bu göreve gelmesinden dolayı Hatay Diş Hekimleri Odası adına hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Hatay İl Sağlık Müdürü Sebahattin Yılmaz’da, Hatay Diş Hekimleri Odası Yönetiminin kendilerini ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.  Hatay İl Sağlık Müdürü Sebahattin Yılmaz, her zaman toplumun ağız ve diş sağlığı farkındalığının arttırılması konusunda yanlarında olacağını belirtti.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. (Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

(Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

 GİZLİLİK İLKELERİ
www.hatayyenihaber.com’un tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları www.hatayyenihaber.com’a aittir. www.hatayyenihaber.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar www.hatayyenihaber.com’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.