HASİAD: DEMOKRASİDEN YANAYIZ VE DARBEYİ ŞİDDETLE KINIYORUZ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 10:46

HASİAD: DEMOKRASİDEN YANAYIZ VE DARBEYİ ŞİDDETLE KINIYORUZ

reklam
HASİAD: DEMOKRASİDEN YANAYIZ VE DARBEYİ ŞİDDETLE KINIYORUZ
Son Güncelleme :

21 Temmuz 2016 - 15:31

169 views

 

      HASİAD: DEMOKRASİDEN YANAYIZ VE DARBEYİ ŞİDDETLE KINIYORUZ

       HASİAD Yönetim Kurulu adına, 15 Temmuz’da yapılmak istenen darbe girişimi ile ilgili bir basın açıklaması yapan HASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin KABAALİ:                                                                ‘’HASİAD  olarak demokrasiden yanayız ve demokrasinin tarafıyız. Bu nedenle, demokrasimize ve demokratik kurumlarımıza yapılmak istenmiş olan darbeyi şiddetle kınıyoruz.

Hasiad Logo

Askeri darbeler ve muhtıralar her dönemde ülkemize çok ciddi zararlar vermiş, ekonomik, sosyal ve siyasal olarak telafisi zor zararlar doğurmuştur. En ciddi zararı ise demokrasiye olmuştur. Ülkemizde demokrasiye inanan tüm kesimlerin ve halkımızın sağduyulu bir şekilde aynı ortak payda etrafında birlikte olma görev ve sorumluluğu vardır. Demokrasi karşıtı herhangi bir girişimin, halkın sağduyusu, birlik ve beraberlik duygularının karşısında başarıya ulaşma şansı yoktur’’dedi.
Başkan KABAALİ sözlerine şöyle devam etti:’’Ülke olarak geçmekte olduğumuz bu süreçte çok daha güçlü olmak, birbirimize daha fazla sarılmak, birbirimizi daha fazla sevmek zorundayız. Çünkü bizi biz yapan, bizi ayakta tutan, bizi millet yapan unsur budur. İçinde bulunduğumuz bu durumdan çıkabilmek, ülkemizin demokrasi çıtasını yükseltmek, toplumsal sorunlarımızı çözebilmek için bizim gibi tüm STK’lara görev düşmektedir.

Geçmişte olduğu gibi, bugün de yarın da demokrasiden, cumhuriyetimizden ve devletimizden yana olmaya devam edeceğiz.HASİAD olarak bizler, devletimize ve ekonomimize güveniyoruz.En kısa zamanda devletimizin tüm kurumları ve halkımız el ele verip bu darbe teşebbüsünün tüm etkilerinden kurtulacağımıza inancımız tamdır’’dedi.(Haber Merkezi)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.