HAGİAD: 15 TEMMUZ DARBESİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 15:22

HAGİAD: 15 TEMMUZ DARBESİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ

reklam
HAGİAD: 15 TEMMUZ DARBESİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ
Son Güncelleme :

20 Temmuz 2016 - 14:25

175 views

    HAGİAD: 15 TEMMUZ DARBESİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ

Hagiad yönetim kurulu 15 Temmuz darbesi ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada: ‘’15 Temmuz 2016 gecesi demokrasimiz, bir kez daha darbe girişimiyle karşı karşıya kalmıştır.

Bu alçak teşebbüs ile ülkemiz kaosa sürüklenmek istenmiş, yegane güç olan milletimizin egemenliği yok sayılmaya çalışılmıştır.

Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan, yurttaşlarımızın hayatına kast eden, demokrasilerde asla yeri olmayan böyle bir anlayışı kabul etmiyoruz.

Ülkemizin en büyük gücü, Milletimizin birliği ve bütünlüğüdür. Bu süreç sağduyu, birlik ve beraberlik ile atlatılmalıdır.

Muassır medeniyetler seviyesine ulaşmamızı engellemeye teşebbüs eden bu ve benzeri fiilleri bir kez daha şiddetle kınıyoruz.

 

Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz’’dedi.

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.