DURSUNLU’DA ASFALT DEVAM EDİYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 03:24

DURSUNLU’DA ASFALT DEVAM EDİYOR

reklam
DURSUNLU’DA ASFALT DEVAM EDİYOR
Son Güncelleme :

10 Nisan 2018 - 11:26

136 views

DURSUNLU’DA ASFALT DEVAM EDİYOR

Defne Belediyesi, alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde beton asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Defne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce sürdürülen asfalt çalışmalarının bu haftaki durağı Dursunlu Mahallesi Cumhuriyet Sokak oldu.

Dursunlu Mahallesi Cumhuriyet Sokak’ta asfalt öncesi parke sökümü, kazı ve zemin iyileştirme çalışmalarını tamamlayan ekipler, beton asfalt dökümüne başladıklarını duyurdular.

Defne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Defne’nin kalıcı, nitelikli ve estetik yollara sahip olması adına tüm ekiplerimizle var gücümüzle çalışıyoruz. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı noktalarda beton asfalt çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir.” açıklamalarında bulunarak hava koşullarının iyileşmesi ile birlikte çalışmalara kaldıkları yerden devam edecekleri bilgisini verdiler. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.