DÖRTYOL DEVLET HASTANESİ YÖNETİMİNDEN ANLAMLI ZİYARET « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 03:31

DÖRTYOL DEVLET HASTANESİ YÖNETİMİNDEN ANLAMLI ZİYARET

reklam
DÖRTYOL DEVLET HASTANESİ YÖNETİMİNDEN ANLAMLI ZİYARET
Son Güncelleme :

23 Haziran 2017 - 17:21

241 views

        Hatay Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Dörtyol Devlet Hastanesi Yönetimi ve Çalışanları, Kadir Gecesi Münasebetiyle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı   İskenderun Hacı Pervin Tosyalı Çocuk Evleri sakinlerini  ziyaret etti.

       SEVGİ EVLERİNDEKİ YAVRULARIMIZLA SEVGİMİZİ PAYLAŞTI

Hastane Yöneticisi Başhekim Uzm. Dr. Adem Takış;   ‘’Çocuk evlerinde yaşayan yavrularımızın kandillerini,  hediyelerle birlikte, sevgilerimizi vermek suretiyle kutlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını, Kandiller; İnsanlarımızın kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik, dayanışma ve paylaşma duygularını arttıran, ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile olan çok özel gecelerdir’’dedi.

      UZM. DR. ADEM TAKIŞ; ZİYARETLERE DEVAM EDECEĞİZ

Takış; Dörtyol Devlet hastanesi yönetimi olarak, İnsanımızın değer yargıları arasında var olan sevgi, şefkat ve merhamet duygularının artırılması için çocuklarımızı senenin bir günü değil, her zaman ziyaret edilmesini bu ve buna benzer ziyaretleri daha sık gerçekleştireceklerini söyledi. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Âleminin Kadir Gecesini tebrik eder, milletimize, memleketimize hayırlar getirmesini dilerim” dedi.

İskenderun Hacı Pervin Tosyalı Çocuk Evleri yönetimi ve sakinleri, ziyareti gerçekleştiren Dörtyol Devlet Hastanesi yönetimine ve çalışanlarına memnuniyetlerini ve teşekkürlerini dile getirdiler.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.